SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Wireless Universal N Range Extender 300Mbps TL-WA850RE

Disponueshmëria: S’ka stok

51.22


S’ka stok


Share it:
  • Modaliteti Range Extender rrit sinjalin pa tel në zonat e paarritshme ose të vështira për t’u lidhur pa të meta*
  • Madhësia në miniaturë dhe dizajni i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen në mënyrë fleksibël.
  • Zgjero lehtësisht mbulimin me valë me një shtypje të butonit Range Extender*
  • Porta Ethernet lejon që Extender të funksionojë si një përshtatës me valë për të lidhur pajisjet me tela.
  • Aplikacioni Tether lejon akses dhe menaxhim të lehtë duke përdorur çdo pajisje celulare.
  • Funksioni i kontrollit LED përfshin një modalitet nate për gjumë të qetë.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: