SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti Access Point UAP-NANOHD-5 (Pack of 3)

Disponueshmëria: S’ka stok

757.08


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Dual-band, 802.11ac Wave 2 që mund të mbështesë mbi 200 klientë me shpejtësinë e saj të xhiros totale 2+ Gbps.

Access Point nanoHD (UAP nanoHD) është një pikë aksesi kompakte, me dy breza që mund të arrijë një shpejtësi totale 2+ Gbps me brezat e saj 5 GHz (4×4 MU-MIMO) dhe 2,4 GHz (2×2 MIMO). UAP nanoHD gjithashtu mund të mbështesë mbi 200 klientë të lidhur njëkohësisht duke ruajtur një përvojë të barabartë dhe të besueshme me valë në të gjithë rrjetin tuaj. Me dizajnin e saj elegant, me përmasa nano, kjo pikë aksesi mund të vendoset praktikisht kudo brenda shtëpisë ku dëshironi të përmirësoni shpejtësinë dhe performancën tuaj pa tel. I krijuar për thjeshtësi plug-and-play, UAP nanoHD mund të konfigurohet në pak minuta dhe të menaxhohet plotësisht me aplikacionin në ueb të Rrjetit UniFi ose aplikacionin celular.

Karakteristikat:

  • Teknologji WiFi me katër rrjedha, 802.11ac Wave 2
  • Brezi 5 GHz (4×4 MU-MIMO) me një shpejtësi xhirimi 1,733 Gbps
  • Brezi 2,4 GHz (2×2 MIMO) me një shpejtësi xhirimi 300 Mbps
  • Mbi 200 kapacitete të njëkohshme të klientit
  • Mundësuar nga PoE (injektor PoE i përfshirë me paketim të vetëm)
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: