SKU: N/A Kategori: Brand:

UbiQuiti AirFiber AF60-LR Wireless Bridge

Disponueshmëria: S’ka stok

645.37


S’ka stok


Share it:

Sistemi radio PtP me rreze të gjatë 60 GHz i mundësuar nga Wave Technology.

AirFiber 60 LR përdor teknologjinë e valëve për të krijuar lidhje mbi 12 km dhe mund të arrijë një shpejtësi maksimale të xhiros prej 1,9 Gbps. Ai gjithashtu ka një radio të dedikuar të menaxhimit Bluetooth, në mënyrë që të mund të konfigurohet shpejt dhe plotësisht me aplikacionin UISP® (web/mobil). Ai gjithashtu mund të integrohet pa probleme në një vendosje ekzistuese me platformën e dedikuar të planifikimit të lidhjeve të Ubiquiti dhe të gjurmohet nga kudo me antenën e saj të integruar GPS.

Karakteristikat:

  • Radio me interferencë të ulët 60 GHz
  • Gama e lidhjes: mbi 12 km
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: