SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti LTU-Lite 5GHz Client Radio Router outdoor

Disponueshmëria: S’ka stok

174.49


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

5 GHz PtMP LTU® Client, functions in a PtMP environment with the LTU-Rocket as the BaseStation.

Duke përfshirë teknologjinë LTU të pronarit të Ubiquiti, LTU-Lite është një radio 5 GHz me një dizajn antene të integruar për t’u përdorur si një CPE PtMP. Teknologjia LTU thyen kufizimet e teknologjisë Wi-Fi 802.11 dhe mbështet 1024 QAM për performancë superiore. Fleksibiliteti i gjerësisë së kanalit (10/20/30/40/50 MHz) lejon konfigurime të pavarura të frekuencës së kanaleve TX dhe RX kudo brenda brezit të radios për të shmangur ndërhyrjet lokale.

Karakteristikat:

PtMP CPE
1024 QAM
Gjerësia e brezit të kanalit 10/20/30/40/50 MHz
Menaxhimi i konfigurimit qendror nga ana e AP
Ndarja e frekuencës
Rregullime automatike të fuqisë
Mbështetja e modalitetit të ruterit

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: