SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti LTU-Pro 5GHz Client Radio

Disponueshmëria: S’ka stok

287.12


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Klienti 5 GHz PtMP LTU® me performancë të avancuar RF, funksionon në një mjedis PtMP me LTU-Rocket si Stacioni bazë.

Duke përfshirë dizajn inovativ industrial me teknologji të përparuar, LTU Pro është një stacion abonenti me performancë të lartë 5 GHz nga pikë në shumë pikë (PtMP). Bazuar në teknologjinë LTU të pronarit të Ubiquiti, LTU Pro nuk pengohet nga kufizimet e teknologjisë standarde 802.11 Wi-Fi. Ai përmban një pjatë të integruar me fitim të lartë për rreze të gjatë dhe performancë të lartë. Fleksibiliteti i gjerësisë së kanalit (10/20/30/40/50 MHz) lejon konfigurime të pavarura të frekuencës së kanaleve TX dhe RX kudo brenda brezit të radios për të shmangur ndërhyrjet lokale.

Karakteristikat:

  • PtMP CPE
  • 1024 QAM
  • Gjerësia e brezit të kanalit 10/20/30/40/50 MHz
  • Menaxhimi i konfigurimit qendror nga ana e AP
  • Ndarja e frekuencës
  • Rregullime automatike të fuqisë
  • Mbështetja e modalitetit të ruterit
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: