SKU: N/A Kategori: Brand:

UbiQuiti NanoBeam ac Gen2 NBE-5AC-GEN2

Disponueshmëria: S’ka stok

165.39


S’ka stok


Share it:

Urë WiFi kompakte, gati për UISP, 5 GHz me mbrojtje të përmirësuar nga mbitensionet dhe një radio dhe antenë të optimizuar.

Dizajni elegant NanoBeam me çip të pronarit airMAX ac dhe WiFi të dedikuar të menaxhimit për mbështetje të lehtë të aplikacionit celular UISP dhe konfigurim të shpejtë. Ky airMAX ac CPE rrotullohet në një bashkim topash për montim dhe fleksibilitet të shtrirjes.

Karakteristikat:

  • Antenë e re
  • Dizajni i përmirësuar i radios
  • Mbrojtje e përmirësuar nga mbitensionet
  • Menaxhimi i aplikacionit celular WiFi Radio/UISP
  • AirOS 8
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: