SKU: N/A Kategori: , , Brand:

UbiQuiti network connection TC-GND RJ-45 (M) bulk

Disponueshmëria: S’ka stok

31.32


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Me Ubiquiti RJ45 TC-GND 20 njësi lidhëse kablloje të forta tokësore, garanton pajisjet më të mira elektronike dhe kompjuterike. Përveç kësaj, tek techinn mund të gjeni cilësinë më të mirë me çmimet më të mira të sektorit. Na zgjidhni si dyqanin tuaj të elektronikës dhe kompjuterëve dhe fokusohuni vetëm në shijimin e komoditetit që ju japin markat më të mira si Ubiquiti. Ekipi ynë i ekspertëve të elektronikës dhe kompjuterëve ndajnë vlerësimet e tyre të sinqerta për t’ju ndihmuar të merrni vendimin më të mirë. E gjithë kjo për të siguruar që ju të merrni ofertën më të lirë të Rrjeteve çdo herë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: