SKU: N/A Kategori: Brand:

UbiQuiti Networks U-POE-AT Power Injector 30 Watt

Disponueshmëria: S’ka stok

52.30


S’ka stok


Share it:

U-POE-AT – Power Injector – 30 Watt
Injektor kompakt PoE+ që mund të japë 30 W fuqi në pikat e hyrjes dhe kamerat tuaja Ubiquiti. U-PoE-AT është një injektor PoE+ i krijuar për të fuqizuar pajisjet që përputhen me 802.3at. Me 30 W PoE+, U-PoE-AT mund të fuqizojë çdo pikë aksesi U6 (U6-LR, U6-Lite, U6-Pro) duke mbrojtur nga mbitensionet.

Ofron deri në 30 W fuqi PoE+ (802.3at).
E përputhshme me gjeneratën e ardhshme të pikave të hyrjes U6
Mbrojtja nga mbitensioni dhe mbrojtja nga shtrëngimi
Kabllo AC me tokëzim

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: