SKU: N/A Kategori: Brand:

UbiQuiti Smart FloodLight

Disponueshmëria: S’ka stok

183.60


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Dritë LED i fuqishëm, gati për mbrojtje UniFi me një sensor lëvizjeje në distanca të gjata.

Prozhektori i menaxhuar inteligjent me zbulimin e integruar të lëvizjes dhe sensorin e dritës. E vendosur në një dizajn kompakt, elegant për montim në profil të ulët. Konfiguro dhe konfiguro me lehtësi UP-FloodLight me aplikacionin UniFi Protect.

Karakteristikat:

  • Sensorë të integruar të lëvizjes dhe dritës për kontrollin dhe menaxhimin e dritave
  • Zbulon lëvizjen deri në 5 metra
  • Ofron 550 Lumen dritë intensive LED
  • Hyrja PoE
  • Strehimi i qëndrueshëm i papërshkueshëm nga uji IPX5
  • Konfigurim dhe konfigurim i lehtë me aplikacionin UniFi Protect Mobile
  • Përfshirë montimin në mur, montimin me kënd dhe kompletin e vidhave
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: