SKU: N/A Kategori: Brand:

UbiQuiti UniFi Access Hub UA-HUB – access control

Disponueshmëria: S’ka stok

327.08


S’ka stok


Share it:

Një mekanizëm me një derë që siguron kontroll të plotë të hyrjes nëpërmjet lexuesve të lidhur të Access.

Karakteristikat:

  • (1) Hyrja PoE++ RJ45
  • (3) porte PoE për të lidhur Access Readers ose Protect kamera
  • (2) Mbyllni reletë për të mbështetur opsionet me fuqi 12V dhe të thatë
  • (2) Reletë AUX për të lidhur një sirenë të jashtme dhe hapës automatik të derës
  • (4) Hyrjet për sensorët e lëvizjes, butonat e shtytjes, alarmet e urgjencës dhe një sensor të pozicionit të derës
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: