SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti UniFi Dream Machine Special Edition UDM-SE

Disponueshmëria: S’ka stok

859.83


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Gjithë-në-një, Paneli UniFi OS i shkallës së ndërmarrjes dhe porta e sigurisë e krijuar për të pritur paketën e plotë të aplikacioneve UniFi.

Mundëson kontrollin e rrjetit, kamerave, telefonave dhe aksesit në dyer, ndërkohë që shërben si një portë hyrëse për rrjetin tuaj.

Karakteristikat:

  • Ndërprerës PoE me 8 porta të integruar
  • 128 GB memorie të integruar
  • Portet LAN: (8) GbE RJ45, (1) 10G SFP+
  • Portet WAN: (1) 2,5 GbE RJ45, (1) 10G SFP+
  • Menaxhimi i kërcënimit dhe trafiku/identifikimi i klientit
  • (1) Fushë HDD 3,5″ për ruajtjen e regjistrimeve UniFi Protect
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: