SKU: N/A Kategori: Brand:

UbiQuiti UniFi UA-CARD – access cards (pack of 20) wireless

Disponueshmëria: S’ka stok

89.00


S’ka stok


Share it:

Të dhënat e kartës janë të koduara si me AES-128 ashtu edhe me mekanizmin e sigurisë së pronarit UniFi Access. Këto masa shtesë sigurie mbrojnë numrin e kartës nga rrjedhjet dhe dyfishimet.

Karakteristikat:

Karta e sigurt NFC për përdorim me zgjidhjen UniFi Access
Çdo paketë përfshin 20 UA-Cards

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: