SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti UniFi UAP-AC-HD-5 Wireless Base Station Pack of 5

Disponueshmëria: S’ka stok

2.185.30


S’ka stok


Share it:

PERSHRIMI:

Dual-band, 802.11ac Wave 2, e krijuar për të mbështetur rrjetet me densitet të lartë dhe aplikacionet kritike të sistemit.

Access Point AC HD (UAP AC HD) është një pikë aksesi WiFi me performancë të lartë, të brendshme/të jashtme, 802.11 ac që përdor teknologjinë Wave 2 për të arritur një shpejtësi totale mbresëlënëse 2+ Gbps me 5 GHz (4×4 MU-MIMO) dhe brezat 2,4 GHz (4×4 MIMO). UAP AC HD ka gjithashtu një model antenash të fokusuar për të rritur kapacitetin e rrjetit tuaj dhe për të zvogëluar ndërhyrjen nga pikat fqinje të aksesit. Kjo pikë aksesi mundësohet me PoE+ dhe është e pajisur me (2) porte GbE RJ45 dhe (1) portë USB për të mbështetur lloje të shumta lidhjesh. UAP AC HD mund të konfigurohet në pak minuta dhe të menaxhohet plotësisht me aplikacionin në ueb të Rrjetit UniFi ose aplikacionin celular.

Karakteristikat:

  • Teknologjia WiFi 802.11ac Wave 2
  • Band 5 GHz (4×4 MU-MIMO) me një shpejtësi xhirimi 1,7 Gbps
  • Brezi 2,4 GHz (4×4 MIMO) me një shpejtësi xhirimi 800 Mbps
  • Mundësuar me PoE+*
  • (2) porte GbE RJ45
  • (1) port USB
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: