SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti UniFI UDM Dream Machine – Wireless Router

Disponueshmëria: S’ka stok

487.54


S’ka stok


Share it:
  1. Konsolë gjithëpërfshirëse dhe portë sigurie e krijuar për të mbështetur rrjetet e fuqishme LAN dhe WiFi.
  2. Makina gjithëpërfshirëse Dream Machine lejon përdoruesit e shtëpisë dhe të ndërmarrjeve të presin pajisje dhe aplikacione të shumta UniFi.

Karakteristikat:

  • Pika aksesi WiFi 5 me dy bandë.
  • Ndërprerës Gigabit me katër porte.
  • Siguria e avancuar e rrjetit (filtrimi i përmbajtjes, menaxhimi i kërcënimeve në internet, inspektimi i thellë i paketave).
  • Aplikacioni i parainstaluar i rrjetit UniFi.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: