SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti UniFi Video Camera UVC-G3-Flex in-/outdoor

Disponueshmëria: S’ka stok

154.74


S’ka stok


Share it:

Kamera elegante me mini-frëngji Full HD (1080p) me LED infra të kuqe dhe opsione të gjithanshme montimi për instalime të brendshme dhe të jashtme.

UniFi Camera G3 Flex është një kamera sigurie ditë/natë që përmban video të qarta 1080p me aftësi IR. Fleksibiliteti i montimit ju lejon të vendosni kamerën kudo, si në tavolinë, në murin e brendshëm, në murin e jashtëm, në shtyllë, madje edhe t’i vendosni ato brenda ose në tavan.

Karakteristikat:

  • Video 1080p, 25 FPS
  • Regjistrimi i ditës dhe i natës me LED të integruara IR
  • Rezistent ndaj motit me pjesë të injektimit plastik
  • Mbajtëse të gjithanshme për tavolinë, brenda/jashtë në mur, shtyllë dhe tavan brenda/në
  • Mikrofon i integruar
  • Në përputhje me PoE
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: