SKU: N/A Kategori: , Brand:

UbiQuiti UniFi Video Camera UVC-G3-PRO-3

Disponueshmëria: S’ka stok

1.401.37


S’ka stok


Share it:

Kamera me plumb varifocal Full HD (1080p) me zmadhim optik 3x dhe LED të fuqishëm infra të kuqe. Vlerësimi IP67.

UniFi Camera G3 Pro ofron cilësi imazhi pa kompromis në çdo kusht ndriçimi. Një lente zmadhimi optik me fuqi 3X lejon që fusha e shikimit të rregullohet saktësisht për të përmbushur nevojat unike të çdo instalimi. LED-të e integruara me fuqi të lartë infra të kuqe, lentet me hapje të gjerë dhe sensori më i madh i imazhit punojnë së bashku për të kapur çdo detaj gjatë natës, ndërsa diapazoni i gjerë dinamik ofron cilësi optimale të imazhit edhe në skenat më sfiduese të ditës.

Karakteristikat:

  • Video 1080p, 30 FPS
  • Regjistrimi i ditës dhe i natës me LED të integruara IR
  • Shtresë aliazh alumini rezistente ndaj motit
  • Zmadhimi optik me fuqi 3x
  • Mikrofon i integruar
  • Në përputhje me PoE+
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: