SKU: N/A Kategori: , Brand:

Zyxel Switch 4-port 10/100/1000 GS1200-5HP V2

Disponueshmëria: S’ka stok

116.18


S’ka stok


Share it:
  • Ndërprerësit PoE+ të menaxhuar nga ueb-i janë tani të arritshëm për SMB-të që kërkojnë më shumë kontroll të rrjetit

Seria GS1200 e çelsave PoE+ përmban menaxhim të vërtetë të uebit, QoS dhe mbështetje për 802.3af dhe 802.3at PoE+ plus një ndërfaqe konfigurimi miqësore për përdoruesit. Me funksionet thelbësore të fuqisë dhe vlerës së integruar, është zgjidhja e duhur për zyra të vogla ose të largëta që vendosin kamera IP, sisteme telefonike VoIP ose pika aksesi me valë.

  • Mbështetje Smart PoE+ 802.3af/802.3at

Seria GS1200 mbështet standardin IEEE 802.3at, duke siguruar një maksimum prej 30 watts për port (me një buxhet maksimal të fuqisë totale prej 60 watts) për të furnizuar me energji pajisjet e rrjetit PoE si AP-të me valë, kamerat IP dhe telefonat VoIP. Menaxhimi i ndërfaqes së internetit në internet ju mundëson të monitoroni statusin e energjisë në secilën portë dhe/ose të rindizni pajisjet e rrjetit, sipas nevojës.

  • Snooping IGMP për ofrimin e optimizuar të trafikut

Bazuar në pyetjet dhe mesazhet e raportit të IGMP (Internet Group Management Protocol), switchi e përcjell trafikun vetëm te portet që kërkojnë trafikun multicast dhe jo te të gjitha portet. Ndihmon në optimizimin e performancës multicast dhe është veçanërisht i dobishëm për aplikacionet multicast IP me gjerësi bande, si transmetimi i mediave në internet dhe lojërat.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: