SKU: N/A Kategori: , Brand:

Zyxel Switch 5-port 10/100/1000 GS1200-5

Disponueshmëria: S’ka stok

61.09


S’ka stok


Share it:
  • Menaxhimi i lehtë i uebit
    Ky ndërprerës vjen me një ndërfaqe konfigurimi të bazuar në ueb miqësore për përdoruesit, e cila ju udhëzon drejt konfigurimit, konfigurimit dhe menaxhimit—duke përfshirë kopjet rezervë të konfigurimit dhe përmirësimet e firmuerit—shpejt dhe lehtë. Me disa klikime të thjeshta, rrjeti juaj do të zhurmojë së bashku, kështu që ju mund të ktheheni në biznes.

 

  • Snooping IGMP për ofrimin e optimizuar të trafikut
    Bazuar në pyetjet dhe mesazhet e raportit të IGMP (Internet Group Management Protocol), switchi e përcjell trafikun vetëm te portet që kërkojnë trafikun multicast dhe jo te të gjitha portet. Ndihmon në optimizimin e performancës multicast dhe është veçanërisht i dobishëm për aplikacionet multicast IP me gjerësi bande, si transmetimi i mediave në internet dhe lojërat.

 

  • Ndarja VLAN për siguri të zgjeruar të rrjetit
    VLAN (rrjeti virtual i zonës lokale) mund të përdoret për të ndarë trafikun brenda një biznesi, siç është izolimi i burimeve midis administratorëve të rrjetit dhe përdoruesve të përgjithshëm ose midis punonjësve dhe përdoruesve publikë të ftuar.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: