SKU: N/A Kategori: , Brand:

Zyxel Switch 8-port 10/100/1000 GS-108SV2

Disponueshmëria: S’ka stok

57.54


S’ka stok


Share it:
  • Zyxel GS-108S v2 8-Port Desktop Media Switch Gigabit Ethernet mund të lidhë me lehtësi pajisje të shumta mediash me rrjetet e shtëpisë në Gigabit të shpejtë në të njëjtën kohë. Për më tepër, GS-108S v2 lejon transmetimin e qetë të videove dhe aktivitetet e lojërave në internet.

 

  • Plug-and-play, dizajn elegant
    Me veçoritë e thjeshta plug-and-play, ju mund të lidhni Zyxel GS-108S v2 me VoIP, lojtarët e mediave, konzolat e lojërave, aparatet e televizorit ose pajisjet e shfletimit në internet me rrjetin tuaj të shtëpisë pa asnjë përpjekje konfigurimi. Pamja elegante moderne dhe dizajni i thjeshtë e bëjnë gjithashtu GS-108S v2 të përshtatet bukur në shtëpi.

 

  • Transmetim i qetë multimedial dhe lojëra
    Zyxel GS-108S v2 përmban porte QoS që përdoruesit të caktojnë prioritete të larta, të mesme dhe të ulëta për aplikacionet e preferuara të rrjetit. Për shembull, mund të lidhni VoIP ose luajtës mediash me portet me përparësi të lartë për një zë të njëkohshëm me cilësi të lartë dhe përvojën e transmetimit multimedial në shtëpi. Për lojëra në internet, thjesht lidhni tastierën e lojës përmes portës QoS me prioritet të mesëm ndërsa lidhni kompjuterin dhe laptopët për shfletim në ueb me portat QoS me prioritet të ulët sipas nevojës tuaj.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: