Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Furnizues i energjisë 1000W ASUS TUF Gaming-ATX12V | 80+ Gold

256.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST134063
Sasia:
1
Origjina:

Koha e arritjes

26 Maj, 2024 – 28 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

i ndërtuar për jetëgjatësi të gjatë
ASUS TUF Gaming 1000W Gold ofron forcë ushtarake. Një dizajn i tifozëve të flamurit dhe mbrojtje PCB për efikase. Furnizimi me energji i qëndrueshëm. Rezultati është një furnizim me energji elektrike. që sistemi juaj furnizon me siguri me energji ndër vite. përfshirë kondensatorët. të cilat janë krijuar për një kompani në 105 ° C dhe një jetëgjatësi deri në 170,000 orë. A mund ta ndërtoni sistemin tuaj të ri me ASUS TUF Gaming 1000W Gold. e cila është e pajisur me një kushinetë të dyfishtë. Kjo zgjat dy herë më shumë se një model i mbajtjes së rrëshqitjes. qarqet. Lagështia. Pluhuri dhe papastërtia mund të shkaktohen. Kondensuesit me vlerë të ulët ESR. që sigurojnë funksionim efikas dhe i japin asaj statusin e arit 80 Plus®. Kjo do të thotë. se ajo ka një efikasitet deri në 92 %. Çfarë të bëni më pak nxehtësi. Zhurmat më pak të tifozëve dhe besueshmëria më e lartë çon. ATX 3.0 prezanton udhëzime më të rrepta të tensionit dhe kontrollit të energjisë elektrike për pajisjen e gjeneratës tjetër – dhe TUF Gaming 1000W Gold është një hap përpara këtij zhvillimi. Meqenëse përmbush plotësisht udhëzimet. Një kabllo PCIe me 16 pin është përfshirë në fushën e dorëzimit të furnizimit me energji elektrike. Me fuqinë deri në 600 W në kartat grafike PCIe Gen 5.0. Çfarë mundëson performancë të shkëlqyeshme. më shpejt. Më shumë
Dizajni i tifozëve të teknologjisë boshtore karakterizohet nga një sektor më i vogël tifozësh. Krahët më të gjatë mundëson. Dhe një unazë bllokuese. që rrit presionin e ajrit në rënie. Për furnizimin me energji elektrike të serisë së lojrave TUF, ne e shkallëzuam modelin në 135 mm. në mënyrë që të mbetet e lezetshme edhe me shpejtësi të ulët dhe prodhon më pak zhurmë. A janë aq të bindur për besueshmërinë e TUF Gaming 1000W Gold. që ne e sigurojmë atë me një garanci globale 10-vjeçare. Grupi i plotë i kabllove modulare është e gdhendur. për të ofruar një estetikë të ngjashme me atë të kabllove Gesleevten. Por më shumë fleksibilitet për dhoma të ngushta.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme