Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Disk i brendshëm SSD 2.5″ 256GB Intenso Top Performance

26.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST203274
Sasia:
+10
Origjina:

Koha e arritjes

25 Maj, 2024 – 27 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Top SSD SATA III ofron shpejtësi dhe efikasitet për përdorim të përditshëm në shtëpi, si dhe për lojëra të gjera. Kohët e hyrjes dhe proceset e përpunimit janë shkurtuar jashtëzakonisht për shkak të niveleve të papaguara të transferimit. Në vend që të prisni më shumë se një minutë për anije pa SSD. Pjesa e sipërme e SSD e Intenso arrin shpejtësinë e shkrimit deri në 500 MB/s dhe shpejtësinë e leximit deri në 520 MB/s. Koordinimi i përsosur midis kontrolluesit dhe flashit MLC NAND me shpejtësi të lartë kontribuon në performancën e veçantë të SSD. tronditje Sepse nuk janë instaluar pjesë lëvizëse. Nuk mund të dëmtojë SSD. Kështu që të punosh në PC bëhet edhe më i sigurt. Përveç kësaj, SSD funksionon shumë energji -në mënyrë të efektshme dhe pa zhvillim të nxehtësisë. INTSO i kushton një rëndësi të madhe cilësisë së produkteve tuaja. Kështu që besueshmëria dhe performanca mund të supozohen në SSD me SATA III.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme