Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

RAM memorie 2400 4GB Crucial

27.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST202106
Sasia:
1
Origjina:

Koha e arritjes

25 Maj, 2024 – 27 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

ddr4-dimm me 288 kontakte
Shpejtësi më e lartë. Më shumë gjerësi bande. Efikasiteti i përmirësuar. Përjetoni gjeneratën e ardhshme të gjeneratës tjetër. Të aplikacioneve të rrjetit. Cloud Computing dhe Virtualization deri në HPC. Të dhëna të mëdha dhe shumë më tepër: Për aplikimet e serverit të varura nga RAM, kërkohen një densitet gjithnjë e më i lartë i kujtesës dhe gjithnjë e më shumë energji. Kjo nuk mund të përmbushet me teknologjinë aktuale DDR3. Kaloni në memorie të rëndësishme të punës të serverit DDR4.

Shpejtësia e dyfishtë
Përpunimi më i shpejtë i të dhënave. Përjetoni deri në dy herë më shumë reagim të lartë. Dhe të përmirësojë gjerësinë e bandës së kujtesës deri në 50 % deri në 25.6 Gbit/s. RAM -i thelbësor DDR4 tashmë ofron norma të të dhënave nga 2133 MT/s dhe do të bëhet edhe më e shpejtë me rritjen e pjekurisë së teknologjisë. Kujtesa WOHINGEGEN GDR3 fillon vetëm në 1066 MT/s. Kryetare DDR4 RAM ofron qasje më të shpejtë të shpërthimit për xhiros të përmirësuar të të dhënave sekuenciale duke përdorur 4 grupe unike bankare të teknologjisë GDR4. Performanca. Me rritjen e pjekurisë së teknologjisë së ruajtjes GDR4, ajo ofron mundësinë e dyfishimit të kapacitetit të ruajtjes për serverët. Në mënyrë që të mund të merrni më shumë energji nga çdo modul dhe i gjithë rrjeti juaj. Kujtesa thelbësore DDR4 përbëhet nga përbërës më të vegjël me densitet më të lartë të ruajtjes për përbërës dhe është zhvilluar posaçërisht. Për të mundësuar modulet GDR4 me një densitet deri në dy herë më të lartë. Kujtesa thelbësore DDR4 operohet me 20 % tension më të ulët se teknologjia GDR3. përkatësisht 1.2 V krahasuar me 1.5 V me serverin konvencional GDR3. Në kombinim me funksionet shtesë të integruara të kursimit të energjisë të arkitekturës së ruajtjes GDR4, ju mund të kurseni deri në 40 % të kostove të energjisë në krahasim me teknologjinë konvencionale GDR3 me kujtesën thelbësore DDR4. Ftohja e sistemeve lehtësohet gjithashtu. Meqenëse modulet gjenerojnë më pak nxehtësi.

një plus për llogaritjen e cloud. Të dhëna të mëdha. HPC dhe më shumë
për aplikacione serveri të memorjes, siç është virtualizimi. Cloud Computing. Big Data dhe HPC janë një zgjidhje optimale. Për të rritur gjerësinë e bandës së kujtesës dhe kapacitetin dhe në të njëjtën kohë ulni kostot e energjisë. RAM shpesh funksionon si një komponent fiks (jo i përbashkët) dhe për këtë arsye është një nga pengesat më të mëdha të performancës për qendrat e të dhënave. Maksimizoni kapacitetin e ruajtjes DDR4 dhe zbuloni performancën dhe efikasitetin e gjeneratës tjetër. Kujtesa thelbësore DDR4 është e pajtueshme me përpunuesit e ardhshëm Intel® Xeon® të familjeve të produkteve E3-1200 V3 dhe E5-2600 V3 dhe përpunojnë ngarkesën e madhe të punës pa mundim.
Mikroni-besueshmëria e cilësisë në një nivel të lartë.
Si një markë e Micron. një nga prodhuesit më të mëdhenj të ruajtjes në botë. është e ardhmja e kapacitetit të serverit. Nga teknologjia origjinale GDR në DDR4, ne zhvillojmë teknologjitë e ruajtjes. që kanë operuar serverë në të gjithë botën për 35 vjet. Zhvilluar për platformat kryesore. I pajtueshëm me sistemet OEM dhe garancitë, si dhe të mbështetur nga një garanci e përjetshme, memorja thelbësore e serverit DDR4 shkoni në kufijtë e performancës së serverit.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme