Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Switch 24+4P TP-Link TL-SG3428MP M RM POE Kompatibel mit Omada

523.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST121008
Sasia:
6
Origjina:

Koha e arritjes

24 Maj, 2024 – 26 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Ndërprerësi praktik i gigabit me
POE + me 24 porte për një rrjet të plotë omada

Jetstream Gigabit L2 Switch Menaxhuar me 28 porte dhe POE + me 24 porte
POE + OUTPUT
24 × Gigabit Poe + porte me një buxhet të përgjithshëm prej 384 w
Menaxhimi Qendror i Cloud
Integrimi i zgjidhjeve SDN për një rrjet shumë efikas
Strategjitë e forta të sigurisë
Mbrojtja e investimeve në zonën LAN

Funksionet e zgjatura L2 +
Rruga statike. IgMP-Snooping
802.1 Q-VLAN dhe më shumë

Porte speciale 24 POE + (384 W POE + porte të pajtueshme dhe mbështet një buxhet të përgjithshëm POE deri në 384 W. * Ajo u zhvillua për përdorimin e një kabllo të vetme Ethernet për të dhëna dhe transmetim të energjisë dhe ofron provizione fleksibël për pajisjet e mbështetur nga POE, siç janë pikat e hyrjes së pajisjeve pa tel. Kamerat IP dhe telefonat IP zvogëlojnë kostot e infrastrukturës për kompanitë e vogla. Omada përfshirë pikat e hyrjes. Çelsat dhe portat. Dhe ofron 100% menaxhim qendror të cloud. Omada krijon një rrjet shumë të shkallëzueshëm. e cila kontrollohet përmes një ndërfaqe të vetme. Janë dhënë lidhje pa tel dhe pa tel. të cilat janë ideale për t’u përdorur në fushat e mikpritjes. Arsim Tregtia me pakicë. Zyrat dhe më shumë janë të përshtatshme. Siguria e portit. Kontrolli i STURM dhe DHCP Snooping për të mbrojtur një seri kërcënimesh në rrjet. Një listë e integruar e sulmeve të zakonshme DOS është në dispozicion. Në mënyrë që të mund të parandalohet më lehtë se kurrë. Për më tepër, funksioni kufizon listat e kontrollit të hyrjes (ACL. L2 në L4) qasje në burimet konfidenciale të rrjetit. nga paketat bazuar në adresën e burimit dhe të synuar MAC. Adresa IP. Portet TCP / UDP ose ID VLAN. Qasja e rrjetit të përdoruesit mund të kontrollohet përmes vërtetimit 802.1x. i cili funksionon me një server rreze / tacacs +. vetëm për të dhënë qasje. Nëse specifikohet informacion i vlefshëm i regjistrimit të përdoruesit. Adresa mac. Numri i portit TCP. Numri i portit UDP dhe më me përparësi. Me QoS (cilësia e shërbimit), gjuha dhe shërbimet video mbeten të qetë. Edhe nëse gjerësia e bandës është e pakët.

Funksionet adekuate L2 dhe L2 +
Një seri e plotë e funksioneve L2 mbështetet. përfshirë 802.1Q-VLAN. Porte. STP / RSTP / MSTP. Protokolli i kontrollit të grumbullimit të lidhjes dhe kontrolli i rrjedhës 802.3x. Snooping i zgjatur IGMP siguron. që Switch Multicast transmeton me inteligjencë tek pjesëmarrësit përkatës. i cili parandalon trafikun e panevojshëm të të dhënave. Ndërsa nga IGMP Throttling dhe filtrimi i secilit pjesëmarrës është i kufizuar në nivelin e portit. për të parandaluar qasjen e paautorizuar multicast. Ndarja statike është një metodë e thjeshtë për ndarjen e rrjetit dhe për trafikun e të dhënave të përcjelljes së brendshme përmes ndërprerës. Për të përmirësuar efikasitetin.

Funksionet ISP
Qinq-. L2pt-. Funksionet e Autentifikimit të ID dhe IGMP janë zhvilluar posaçërisht për ofruesit e shërbimeve. 802.3AH OAM dhe DLDP (protokolli i zbulimit të lidhjes së pajisjes) ofrojnë monitorim të thjeshtë dhe zgjidhje të problemeve të lidhjeve Ethernet. MLD Snooping. IPv6-Acl. DHCPV6 Snooping. Ndërfaqja IPv6. Garancia e zbulimit të PMTU (njësia e transmetimit maksimal të rrugës) dhe fqinji IPv6 Zbuloni. që rrjeti juaj është gati për Rrjetin e Gjeneratës tjetër (NGN). Pa azhurnuar rrjetin tuaj.

Funksionet administrative në nivelin e kompanisë
Administrimi i thjeshtë përmes një ndërfaqe grafike të përdoruesit të bazuar në internet intuitiv (GUI) ose një ndërfaqe të linjës së porosive të zakonshme (CLI). Në të dyja metodat administrative, trafiku i të dhënave mbrohet nga kriptimi SSL ose SSH. Me mbështetjen e SNMP (V1 / V2C / V3) dhe RMON, ndërprerësi mund të pyetet sipas informacionit të vlefshëm të statusit dhe kurthet dërgohen në ngjarje anormale.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme