Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Njësi zgjerimi 8-Bay Qnap TS-873A-8G 8 Bay NAS Enclosure – Storage Server – NAS

1496.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST121460
Sasia:
2
Origjina:

Koha e arritjes

21 Maj, 2024 – 23 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Pajisur me një procesor Quad-core AMD Ryzen ™ V1000 Series V1500B. i cili siguron një dalje të shkëlqyeshme të sistemit me fijet katër-core / 8 dhe thelbin e turbo deri në 2.2 GHz. TS-873A ka dy porte 2.5GBE RJ45 dhe dy lojëra elektronike PCIe Gen 3. në mënyrë që të mund të përdorni rrjete 5GBE/10GBE në mënyrë fleksibile. Dy lojëra elektronike M.2 NVME SSD për teknologjinë Qiet dhe ruajtjen e SSD mundësojnë optimizimin e vazhdueshëm të kujtesës. TS-873A mbështet QTS dhe Quts Hero. në mënyrë që përdoruesi të mund të ndryshojë në mënyrë fleksibile sistemin operativ siç kërkohet. Procesori i pajisur me 2.2 GHz dhe ka RAM deri në 64 GB (kujtesa ECC është mbështetur*) dhe lidhjet USB 3.2 Gen 2 për shpejtësi deri në 10 GB/s. TS-873A gjithashtu ofron një lidhje USB Type-C për të mbështetur pajisjet e tjera. për të transferuar skedarë të mëdhenj mediatikë nëpër pajisje. Çfarë ju mundëson të punoni në mënyrë më efikase. Meqenëse nuk mund të përdorni RAM pa ECC me RAM me ECC. Dhe lidhja 2.5 GBE menjëherë ofron përmirësime të dukshme në krahasim me standardin 1 GBE. QNAP ofron çelsat 2.5gbe. Mbështetni Multi-Gigabit NBase-T ™ dhe mundësoni përdorimin e kabllove ekzistuese CAT5E për të lidhur disa kompjuterë dhe NAS. Ata mbështesin kompanitë në zbatimin e shpejtë. Mjedise të sigurta dhe të shkallëzueshme të rrjetit. Pa prishur buxhetin. Hero Quts ofron integritet të vazhdueshëm të të dhënave. Reduktimi i të dhënave (deduplikimi i të dhënave në linjë. Kompresimi dhe kompresimi) dhe shumë më tepër dhe përdor burime shtesë të sistemit. Për të siguruar një mjedis optimal për mbrojtjen e të dhënave të biznesit. Vendet. Në mënyrë që të mund të përdorni SSD Caching ose QTier Auto-Animal Technology
Përmirësimi i shpejtësisë së hyrjes në të dhëna të rastësishme me një cache SSD
SSD Cache shpejt shpejt Kohët e latencës për vëllimet e kujtesës. Ato janë perfekte për aplikacione me intensitet IOPS (përfshirë bazat e të dhënave dhe virtualizimin) dhe mund të përmirësojnë ndjeshëm proceset e përgjithshme të punës. Kjo ndihmon. Për të optimizuar vazhdimisht efikasitetin e kujtesës. Nga automatikisht midis M.2 SSD bazuar në frekuencën e hyrjes së të dhënave. SSD dhe HDD 2.5 inç janë zhvendosur me kapacitet të lartë. Qtuer ™ 2.0 ofron IO-UPRUGNESS. Pajisur memorjen e nivelit SSD me një hapësirë ​​ruajtjeje të rezervuar në formë cache për shpërthim-I/OS në kohë reale dhe kështu maksimizon avantazhet e SSD-ve. B>
TS-873A ka dy lojëra elektronike PCIe Gen 3 x4 për zgjerim të ndryshëm Kartat për zgjerimin e potencialit të aplikimit.
Menaxhimi i thjeshtë dhe i sigurt i skedarëve
Stacioni i skedarëve mundëson menaxhimin e drejtpërdrejtë të skedarëve. të cilat ruhen në TS-873A dhe në re. Përdoruesit lehtë mund të ngarkojnë skedarë nga PC i tyre. Tërhiqni/vendosni skedarët midis dosjeve. Riemërtoni/fshini skedarët dhe konfiguroni të drejtat e skedarit dhe palosjes. për të parandaluar qasjen e paautorizuar. Mund të përdoret gjithashtu Microsoft Office Online. Te dokumentet e Microsoft Office. që janë ruajtur në TS-873A. për të shfaqur/modifikuar direkt. Të dhënat konfidenciale/të ndjeshme mund të kodohen. Për të siguruar siguri shtesë. Sidoqoftë, kërkojnë ndjeshëm më shumë energji elektrike sesa pajisjet e tjera. TS-873A ka lojëra elektronike për të mbështetur kartat grafike të profileve të larta. që nuk kanë nevojë për asnjë kabllo energjie. Për shembull, kartat grafike NVIDIA® GEFORCE® GTX1650. Për performancën e aplikacioneve të tilla si redaktimi i videos. Transkodimi 4K UHD. Për të rritur përpunimin e imazhit në QT dhe performancën e makinave virtuale përmes GPU-Passthrough. Shpesh janë të shtrenjta. Duke instaluar një hartë të kanalit të fibrave QNAP 16 GB (QXP-16G2FC 16GB) në TS-873A mund të përdorni aplikacionin ISCSI & Fiber Channel për të vendosur një kanal fibër. Për më tepër, funksionet e maskimit të LUN dhe lidhjes së portit ofrojnë një nivel shtesë sigurie për të dhënat tuaja. -873a një mjet sigurie pa agjent për siguresën e pakufizuar VMware® VSphere dhe Microsoft® Hyper-V VM. Mbrojtësi i të dhënave hiper ofron një kopje rezervë shtesë. Deduplication Global. Sigurimi i planifikimit dhe kompresimit të rimëkëmbjes. Lidhja 2.5gbe shkurton ndjeshëm kohën e sigurisë dhe rikuperimit. Cila është një zgjidhje e lirë për rikuperimin e urgjencës. Zbuloni një numër programesh/programesh shërbimi. të cilat ata e mbështesin në sigurimin e burimeve të ndryshme. Midis tyre:

– Boxafe- Google Workspace (G Suite)/Microsoft 365 SaaS Backup
– Mbrojtësi i të dhënave hiper- VMWARE VSPHERE/MICROSOF /Serveri i skedarit/maksimat rezervë
– Netbak Replicator- Backup Windows
– Snapshot- QNAP NAS Schutz/Backup

Zgjatja fleksibël dhe e lirë e kujtesës QNAP ofron zgjidhje të thjeshta për zgjerim kapaciteti i ruajtjes. Këtu ka mundësi të ndryshme. Për të zgjeruar kujtesën tuaj TS-873A siç kërkohet. Për të përballuar të dhënat dhe rritjen e korporatave.

kapaciteti i bastisjes. Për të zgjeruar kapacitetin e ruajtjes së NAS tuaj. Në mënyrë që të mund të rritet me kompaninë tuaj. Për të trajtuar me lehtësi zgjerimin e kapacitetit NAS.

Më shumë aplikime të produktivitetit

QSirch
Qnaps të fuqishme. Mjet kërkimi-si Google për gjetjen e shpejtë të imazheve të caktuara. Muzikë Video. Dokumente dhe email bazuar në fjalë kyçe. Ngjyrat dhe kushtet e tjera të kërkimit. Email. Kalendari dhe Kontaktet nga Google ™ Workspace dhe Microsoft® Office 365® në TS-873A. për të siguruar të dhënat e cloud të kompanisë. të cilat kategorizimi automatik i fotografive me albumet e AI. Ekrani i fotografive të drejtpërdrejta iOS® dhe një mjet i fuqishëm kërkimi për një zgjidhje përfundimtare për të menaxhuar dhe lëshuar fotot.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme