Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Switch 8P TP-LINK TL-SG108E Metall

43.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST143613
Sasia:
+10
Origjina:

Koha e arritjes

25 Maj, 2024 – 27 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Funksionalitetet e Produkteve
Gigabit 8-port-Easy-Smart-Smart-Smart TL-SG108E nga TP-Link ofron një mundësi të lehtë. Për të ndërmarrë kalimin në çelsat e menaxhuar. Trafiku i të dhënave mund të bëhet falë keq-martesave. Monitoroni me lehtësi zbulimin e lakut dhe diagnozën e kabllove. Administratori i QoS me bazë porte/ditë është në dispozicion për të optimizuar transmetimin e të dhënave. Për më tepër, VLAN me bazë porte/ditë/MTU siguron që segmentimi i segmentimit të rrjetit të segmentuar. Me këtë zgjidhje miqësore me mjedisin për rrjetin tuaj të shtëpisë dhe zyrave, ju jo vetëm që kurseni energji elektrike. Por gjithashtu kushton.

TP-Links TL-SG108E ju ofron mundësi të ndryshme për monitorimin e rrjetit. Përdorimi i Portmirroring. Njohja e loopback dhe diagnoza e kabllove mund të identifikohen dhe madje të vendosen probleme të lidhjes në rrjetin tuaj. Ju gjithashtu mund të jepni përparësi në trafikun e të dhënave duke përdorur përparësinë e portit dhe përparësinë 802.1p. për të siguruar. TL-SG108E MTU-VLAN mbështet faktin se VoIP dhe transmetimi i videos gjithmonë funksionojnë pa probleme dhe pa vonesë. Për të përmirësuar më tej sigurinë dhe performancën. VLAN me bazë porti dhe VLAN me bazë 802.1Q. Me funksionet e tij themelore të menaxhimit, Smart Switch Easy është një nivel mbi çelsat e pa kontrolluar dhe ofron vlerë të madhe të shtuar me një çmim të ngjashëm.

Kaloni rrjetin tuaj në jeshil

Gigabit-Easy-Easy-Smart Switch TL-SG108E ka inovatorin më të fundit. Teknologjia e efektshme e energjisë. e cila mund të zgjerojë ndjeshëm kapacitetin e rrjetit tuaj me një konsum më të ulët të energjisë. Ai përshtat automatikisht konsumin e energjisë elektrike në statusin e lidhjes dhe gjatësinë e kabllove. Për të përmirësuar ekuilibrin ekologjik të rrjetit tuaj. Porti përkatës i një ndërprerës tradicional vazhdon të përdorë një sasi të konsiderueshme të energjisë elektrike. TL-SG108E automatikisht njeh statusin e lidhjes së porteve individuale dhe zvogëlon konsumin e energjisë së porteve. që janë boshe. Meqenëse më pak energji humbet në një distancë të shkurtër. Në shumicën e pajisjeve konvencionale, megjithatë, ekziston një performancë maksimale me çdo gjatësi kabllo. TP-Links jeshile ajo njeh gjatësinë e kabllit të lidhur Ethernet dhe vendos performancën e transmetimit në përputhje me rrethanat. Në vend që të mbani konsumin e energjisë elektrike në nivelin e zgjidhjes konvencionale. Auto-MDI/MDIX eliminon nevojën për kabllo kryqëzimi. Votoni automatik për çdo port njeh shpejtësinë e lidhjes së një pajisjeje të rrjetit (10. 100 ose 1000mbit/s) dhe përshtatet me inteligjencë. Për të siguruar pajtueshmërinë dhe performancën optimale.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme