Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Switch 8P TP-LINK TL-SG108PE Metall 4x POE

87.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST193957
Sasia:
+10
Origjina:

Koha e arritjes

25 Maj, 2024 – 27 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

-8 10/10/1000Mbit/S-RJ45 Porte
-Për porte POE. mund të transmetojë të dhënat dhe energjinë elektrike përmes një kabllo të vetme
– IEEE802.3AF Pajisjet e rrjetit në përputhje me të, siç janë pikat e hyrjes. Telefonat IP ose kamerat IP me burimin e energjisë elektrike
-Monitorimi i punës. Prioritizimi i trafikut si dhe funksionalitetet VLAN
-ndërfaqe web dhe zbatimi i lehtë-konfigurimi-konfigurimi për konfigurimin e dritës së fëmijëve
-mund të përdoret gjithashtu si një ndërprerës dhe lojë PLAY

8-port -Season Smart Desktop Switch TL-SG108PE u zhvillua posaçërisht për kompani më të vogla. të cilat vlerësojnë menaxhimin e pakomplikuar të rrjetit dhe funksionalitetin POE. Ajo ofron një mënyrë të thjeshtë për zgjerimin e rrjetit. sepse tensioni dhe të dhënat transmetohen përmes një kabllo të vetme. Falë 4 porteve PoE, mund të jenë deri në 4 pajisje të pajtueshme me POE, siç janë pikat e hyrjes. Kamerat IP të Ushqimit dhe Telefonat IP me energji elektrike. Për më tepër, TL-SG108PE ka një larmi funksionesh menaxhimi siç është monitorimi i rrjetit. Prioritizimi i trafikut dhe QoS i zgjatur. ). Këto porte POE mund të identifikojnë automatikisht pajisjet e rrjetit të pajtueshëm me POE dhe të furnizojnë me energji elektrike IEEE802.3AF (PDS) me energji elektrike. Rryma elektrike transportohet së bashku me të dhënat përmes një kabllo të vetme. Kështu që ju mund të zgjeroni me lehtësi dhe me lehtësi rrjetin tuaj atje. ku nuk ka linja energjie ose baza. Sidoqoftë, pajisje të afta për PoE siç janë pikat e hyrjes. Kamerat IP ose telefonat IP duhet të operohen. Me ndërfaqen e saj në internet dhe mjetin e tij të menaxhimit, ai ofron një larmi funksionesh menaxhimi siç është monitorimi i rrjetit. Prioriteti i trafikut dhe një QoS i zgjatur. Me Portmirroring. Parandalimi i lakut dhe diagnoza e kabllove janë në gjendje të bëjnë TL-SG108PE. Për të njohur dhe lokalizuar problemet e lidhjes në rrjetin tuaj. Për më tepër, administratori mund të jetë përparësia e trafikut të të dhënave në varësi të përparësisë së portit. Kontrolloni përparësinë 802.1p dhe përparësinë e DSCP. për të siguruar. Ai aplikacione për zë dhe video funksionojnë gjithmonë pa probleme. Për më tepër, MU-VLAN TL-SG108PE si dhe Port VLAN dhe VLAN me bazë 802.1Q. Për të siguruar sigurinë dhe performancën e zgjatur në rrjetin tuaj. LED dinamike mundësojnë një përmbledhje në kohë reale të statusit të pajisjes dhe një diagnozë themelore të gabimit. Ndërfaqja e tij në internet dhe mjeti i lehtë i konfigurimit të zgjuar sigurojnë konfigurimin e dritës së fëmijëve. Mund të përdoret gjithashtu si një ndërprerës i thjeshtë i prizës dhe lojërave.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme