Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Pajisje multimediale Amazon Echo (4th Generation) blue grey

99.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST134530
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

23 Qershor, 2024 – 25 Qershor, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Ne paraqesim: Echo e re
Një gjë e rrumbullakët – Echo kombinon tingullin e jashtëzakonshëm. Një qendër e integruar e Zigbee Smart Home dhe një sensor i temperaturës. Folësit e fuqishëm ofrojnë të pasur. Tingull besnik. të cilat automatikisht përshtaten në çdo dhomë. Gëzoni lartësi të qarta. Bas dinamik i mesëm dhe i thellë. Thjesht pyesni Alexa. Për të luajtur muzikë. Për t’iu përgjigjur pyetjeve. Për të bërë thirrje. Lajmet. për të lexuar parashikimin e motit ose rezultatet sportive dhe shumë më tepër.

“Alexa. Luaj muzikë kudo. ”
Pyet Alexa për një këngë. Një përkthyes ose një stil muzikor në muzikën Amazon. Muzika Apple. Spotify. Deezer dhe shumë më tepër. Falë muzikës multiroom, ju mund të mbushni të gjithë shtëpinë me muzikë me disa pajisje jehonë të pajtueshme në dhoma të ndryshme. Dëgjoni gjithashtu Audible. Radio stacioni. Podcast dhe shumë më tepër. Ju gjithashtu mund të lidhni pajisjen tuaj Echo me Fire TV. Për të sjellë skena me tinguj në cilësinë e kinemasë në shtëpi. Përdorni zigbee. Ndizni llambat e pajtueshme. Prizë Sensorë ose bravë dyer dhe thonë: “Alexa. Gjeni pajisjet e mia. ”

Alexa do të jetë e lumtur t’ju ndihmojë
Bëni jetën tuaj më të lehtë në shtëpi. Përdorni zërin tuaj. Për të vendosur kohëmatësin. Për të azhurnuar listat. Bëni pyetje ose krijoni shënime dhe kujtime të kalendarit. Dëgjoni lajmet. Parashikimi i motit ose informacionin e trafikut dhe përdor dhjetëra mijëra aftësi Alexa. Si, për shembull, TV Digital ose Fitbit. Bëni një njoftim. Kur darka është gati ose ju kujtoj fëmijëve. ajo kohë e gjumit është. Qëndroni të lidhur me miqtë dhe familjen. duke zhvilluar thirrje me ndihmën e zërit të saj.

. Për të siguruar mbrojtjen e të dhënave
Pajisjet Alexa dhe Echo u zhvilluan me masa për mbrojtjen e të dhënave në disa nivele. Altoparlantët e Echo Smart kanë një buton të mikrofonit. Me të cilën mund të ndërpresë furnizimin me energji elektrike në mikrofonët dhe kështu çaktivizoni ato. Ju gjithashtu keni kontroll të plotë përmes të dhënave tuaja të gjuhës. Ju mund ta shihni këtë në çdo kohë. Dëgjoni ose fshini.

Vendosja e thjeshtë dhe përdorimi
Hapi 1
Lidhni Echo me një burim energjie. Lidhni internetin përmes aplikacionit Alexa.

Hapi 2
Pyet Alexa për muzikën. Moti Lajme dhe më shumë. Thuaj: “Alexa. Gjeni pajisjet e mia. “

çdo ditë është” Dita e Tokës “
Ju nuk keni pse të jeni një shkencëtar i mjedisit. për të marrë vendime të qëndrueshme. Kur zhvillojmë këtë pajisje, ne i kushtuam vëmendje qëndrueshmërisë në aspektet e mëposhtme:

Materiali
50 % e plastikës së përdorur janë marrë duke ricikluar mbeturinat e konsumatorit.
100 % të tekstileve të përdorura janë marrë duke ricikluar mbeturinat e konsumatorit. Kablloja dhe përshtatësi përfshinin
Energjia e pastër
Amazon ndërton parqe të reja të erës dhe diellit. për të prodhuar energji të pastër. Cila e energjisë elektrike. që përdoret nga kjo pajisje. korrespondon. Ju mund të mësoni më shumë mbi temën e qëndrueshmërisë. Pyjet përgjegjëse ose burimet e ricikluara janë marrë nga pyjet përgjegjëse. për të zvogëluar konsumin e energjisë. Mënyra e kursimit të energjisë nuk është e disponueshme për konfigurime të ndryshme të përdoruesit.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme