Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

UPS APC Smart-UPS SMT2200RMI2U Line Interactive 2200 VA 1980 W LCD Rackmontage 2HE

2775.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST167457
Sasia:
4
Origjina:

Koha e arritjes

24 Maj, 2024 – 26 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Mbështet fillimi i ftohtë
Mundëson një funksionim të përkohshëm të baterisë. Nëse furnizimi i rrjetit dështon. . në të cilat përbërësit elektrikë të papërdorur janë fikur në kushte të mira të furnizimit me energji. Kështu që efikasiteti shumë i lartë i funksionimit mund të arrihet pa kompromise. Krijon më pak nxehtësi të mbeturinave. Shfaqja e takimit për shkëmbimin e baterisë
Shfaqja dinamike e takimit për shkëmbimin e rekomanduar të baterive në muaj dhe vit e bën më të lehtë planifikimin afatgjatë të mirëmbajtjes. BR> Modul i vetëm me rezultate të kalueshme
Grupi individual i daljes për të veçantë Kontrolli përmes sistemit UPS për rifillimin e synuar të sistemeve jo më të disponueshme. Lidhja e njëpasnjëshme ose mbyllja e sistemeve ose mbyllja e ngarkesave jokritike. jetëgjatësia e baterisë duke rregulluar tensionin e karikimit sipas temperaturës aktuale të baterisë. Nëse një bateri nuk është e disponueshme për furnizimin me energji elektrike.

Rinisni automatikisht ngarkesat e lidhura pasi UPS-të janë fikur
automatikisht pajisjet e lidhura kur të kthehet tensioni i rrjetit.
Vetë-testi automatik
Bateria periodike e vetë-testimit për shkëmbimin në kohë të baterive të përdorura. Jetëgjatësia dhe besueshmëria e baterive. AVR) me forcim dhe funksionim të shkurtimit
rrit disponueshmërinë e Sh.B.A -së duke korrigjuar dhe nën tension pa përdorimin e baterisë. Këshilla për tension. Rrufeja dhe çrregullimet e tjera të furnizimit me energji elektrike. Ndërfaqja
ofron administrimin e UPS përmes një porti serik. Nëse statusi i furnizimit me energji elektrike ose sistemi UPS ndryshon. Nëse një bateri nuk është e disponueshme për furnizimin me energji elektrike. që produkti është testuar dhe është aprovuar për funksionim të sigurt me pajisjet e lidhura të ofruesve të shërbimeve dhe brenda mjedisit të specifikuar. me efikasitet të lartë. Besueshmëria e dëshmuar dhe menaxhimi inteligjent i baterisë
Mënyra e gjelbër e patentuar për një efikasitet mbi 97%. UPS -të e zgjuara ishin rrjeti i parë USV me vulën e yllit të energjisë. Menaxhimi inteligjent i baterisë nga dërguesi i teknologjisë APC optimizon performancën dhe jetën e shërbimit të baterisë përmes funksionit inteligjent të karikimit të saktësisë me kompensimin e temperaturës. Ekrani i datës dinamike për shkëmbimin e baterive dhe vetë -testet automatike sigurojnë besueshmëri të lartë dhe sigurojnë informacione për një shkëmbim të nevojshëm të baterive në kohën e duhur. Modulet e baterisë janë të rehatshme. Lehtë për t’u lidhur dhe mund të shkëmbehet gjatë operacionit. Smart-UP-të e zhvilluara nga APC janë prodhuar për 23 vjet dhe janë UPS me mbi 25 milion kopje të shitura. Shumica e klientëve në të gjithë botën. Në lidhje me ndërfaqen serike. USB ose lidhje opsionale Ethernet. Përmban softuerin e edicionit të biznesit PowerChute® për monitorim dhe kontroll të rehatshëm. Sistemi i sigurt operativ Hutdown dhe funksionet inovative të menaxhimit të energjisë. Mbi 15 cilësime të programueshme. Përfshirë kontrollin e grupeve daljet e kalueshme. Aktivizoni cilësimet specifike të aplikacionit. Vlerat dhe njoftimet e pragut. Kjo rekomandohet nga prodhuesit e serverëve. UPS -të e zgjuara janë testuar dhe çertifikuar sipas standardeve të sigurisë. Prandaj mund të jesh i sigurt. që sistemi përmbush ose tejkalon udhëzimet më të rrepta industriale.

shmang problemet e kushtueshme të performancës. Duke siguruar pajisjet dhe të dhënat tuaja të IT në mënyrë të sigurt dhe të disponueshme
Për modalitetin e rrjetit, përgatitja e tensionit ofron mbrojtje nga mbivendosjet e dëmshme dhe zhurmës elektrike. Kontrolli automatik i tensionit elektronik rrit një tension të ulët të hyrjes deri në 30% dhe zvogëlon tensionet e tepërta deri në 12% pa aktivizuar baterinë. Furnizimi i besueshëm i energjisë me bazë baterie për një dështim aktual të rrjetit ose për një sistem të rregulluar të sistemit
opsionet e shërbimit

Rivendosja e rivendosjes
Mundëson restaurimin e shpejtë sipas Situatat e mbingarkesës.

Bateritë
Shkëmbimi gjatë operacionit garanton një furnizim të pandërprerë të energjisë për të mbrojtur sistemet gjatë një ndryshimi të baterisë.>
Bateritë
Të zëvendësueshme nga përdoruesi rrit disponueshmërinë dhe zvogëlon riparimin mesatar Kohëzgjatja duke përdorur përdorues të trajnuar për të kryer azhurnime dhe për të shkëmbyer bateritë. Aktivizoni mirëmbajtjen parandaluese në kohë
opsionin e adaptimit Zona e tensionit të hyrjes ose kontrolli më i saktë i tensionit të daljes.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme