Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Mini kompjuter ASUS NUC GEN11 Tiger Canyon V7 BNUC11TNKV70002 EU

678.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST464246
Sasia:
+10
Origjina:

Koha e arritjes

20 Qershor, 2024 – 22 Qershor, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Teknologjia e virtualizimit e drejtuar-I/O Intel® (VT-D) ‡
Teknologjia e virtualizimit Intel® DIEDTED-I/O (VT-D) vendos mbështetjen ekzistuese të zgjidhjeve të virtualizimit për IA -32 (VT-X) dhe sisteme me procesorë Itanium® (VT-I) dhe i shtrihet me mbështetje të re për virtualizimin e pajisjes I/O. Intel VT-D mund të ndihmojë përdoruesit. Për të përmirësuar sigurinë dhe besueshmërinë e sistemeve, si dhe performancën e pajisjeve I/O në mjedise të virtualizuara. Teknologjia e virtualizimit (VT-X) mund të përdoret nga një platformë harduerike si disa platforma “virtuale”. Ajo ofron menaxhim të përmirësuar përmes më pak joproduktive dhe ruajtjes së produktivitetit. Duke lëvizur proceset e informatikës në ndarje të ndara. Ato në fillim të sistemit me ndihmën e çelësave të sigurisë së ruajtur. Karakteristikat, si dhe funksionet e kriptimit dhe hash në nivelin e harduerit. Aplikime administrative dhe të sigurisë për menaxhimin në distancë të kompjuterave jashtë bandës brenda një rrjeti. >
Platforma Intel VPRPRO® është një seri harduerësh dhe teknologjish. Për krijimin e pikave të përfundimit të llogaritjes së biznesit me performancën e klasit të parë. Siguria e integruar. Përdoren menaxhueshmëria moderne dhe stabiliteti i platformës.

Intel® Optane ™ Kujtesa mbështet ‡
Intel® Optane ™ memorja është një klasë e re revolucionare e memorjes jo -fleeting. e cila ndodhet midis kujtesës së sistemit dhe ruajtjes së të dhënave. për të përshpejtuar performancën dhe shpejtësinë e reagimit të sistemit. Në kombinim me drejtuesin e teknologjisë së ruajtjes së shpejtë Intel®, ajo menaxhon pa probleme disa nivele të kujtesës. Kur siguroni një lëvizje virtuale për sistemin operativ. Kjo siguron. Këto të dhëna të përdorura shpesh janë të vendosura në nivelin më të shpejtë të ruajtjes. Kujtesa Intel® Optane ™ kërkon një konfigurim specifik të harduerit dhe softuerit. Kërkesat e konfigurimit mund të gjenden në. e cila u zhvillua posaçërisht për të përmirësuar sigurinë e platformës dhe shkon përtej funksioneve të softuerit modern. duke siguruar një zonë të mbrojtur për procese të rëndësishme dhe detyra të tjera kritike të sigurisë. Moduli i platformës së besuar përdor si harduer ashtu edhe softuer për të mbrojtur çelësat e kriptimit dhe nënshkrimit në fazat tuaja më të ndjeshme. domethënë. Kur çelësat përdoren të pakriptuara në formën e vetme të tekstit.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme