Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Mini kompjuter ASUS NUC GEN13 Arena Canyon i5 BNUC13ANBi50000 NO CORD

469.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST464216
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

20 Qershor, 2024 – 22 Qershor, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Teknologjia e Virtualizimit e Drejtuar-I/O Intel® (VT-D)
Teknologjia e virtualizimit Intel® DIEDTED-I/O (VT-D) vendos mbështetjen ekzistuese të zgjidhjeve të virtualizimit për IA-32 (VT-X) dhe sistemet me procesorë ITANIIUM® (VT-I) dhe i shtrihet me mbështetje të re për virtualizimin e pajisjes I/O. Intel VT-D mund të ndihmojë përdoruesit. Për të përmirësuar sigurinë dhe besueshmërinë e sistemeve, si dhe performancën e pajisjeve I/O në mjedise të virtualizuara. (VT-X) Një platformë harduerike mund të përdoret si disa platforma “virtuale”. Ajo ofron menaxhim të përmirësuar përmes më pak joproduktive dhe ruajtjes së produktivitetit. Duke lëvizur proceset e informatikës në ndarje të ndara. Kriptimi i sigurt dhe deshifrimi i të dhënave. AES-NI janë përbërës të vlefshëm për aplikimet kriptografike. z. B. Për: Aplikime për kriptimin/dekompozimin në masë. Vërtetim. Gjenerimi i numrave të rastit dhe kriptimi i vërtetimit.-Menaxhimi i kompjuterave jashtë bandës brenda një rrjeti.
max. Frekuenca e orës Turbo
Frekuenca maksimale e orës turbo është frekuenca maksimale e vetme thelbësore e orës. Për këtë procesori me teknologjinë e rritjes së Intel® Turbo dhe. nëse në dispozicion. mund të operohet me rritjen e shpejtësisë termike Intel®. Frekuenca matet në Gigahertz (GHz) ose në miliarda bare për sekondë. Audio) mund të riprodhojë më shumë kanale me cilësi të lartë sesa formatet e mëparshme të integruara audio. Intel® gjithashtu ofron audio me definicion të lartë të teknologjisë. e cila është e nevojshme për të mbështetur përmbajtjen më të fundit audio. Performanca e shpejtë e grafikëve dhe opsionet fleksibël të ekranit. Pa përdorur një kartë grafike të veçantë. e cila ndodhet midis kujtesës së sistemit dhe ruajtjes së të dhënave. për të përshpejtuar performancën dhe shpejtësinë e reagimit të sistemit. Në kombinim me drejtuesin e teknologjisë së ruajtjes së shpejtë Intel®, ajo menaxhon pa probleme disa nivele të kujtesës. Kur siguroni një lëvizje virtuale për sistemin operativ. Kjo siguron. Këto të dhëna të përdorura shpesh janë të vendosura në nivelin më të shpejtë të ruajtjes. Kujtesa Intel® Optane ™ kërkon një konfigurim specifik të harduerit dhe softuerit. Kërkesat e konfigurimit mund të gjenden në.
Intel® Teknologjia e Mirëbesimit të Platformës (Intel® PTT)
Intel® Platforma Teknologjia e Mirëbesimit (Intel® PTT) është një funksionalitet i platformës për ruajtjen të dhënat e regjistrimit dhe për menaxhimin kryesor. Dhe përdoret nga Windows 8* dhe Windows® 10. Intel® PTT mbështet BitLocker* për kriptimin e diskut të ngurtë dhe mbështet të gjitha kërkesat e Microsoft për Modulet e Platformës së besuar të Firmware (FTPM) 2.0.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme