Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Repeater AVM FRITZ!Repeater 6000 – Repeater – WLAN – Wifi-6

332.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST121138
Sasia:
+10
Origjina:

Koha e arritjes

26 Maj, 2024 – 28 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

për Wi-Fi 6: Triband Repeater Fritz! Përsëritja 6000
Me tre njësi radio. Në total mund të arrijë një rrjedhë të të dhënave deri në 6,000 Mbit/s. Nëse përsëritësi siguron një lidhje të qëndrueshme dhe një maksimum të gjerësisë së bandës për të gjitha pajisjet e lidhura WLAN. Në të njëjtën kohë, Fritz! Përsëritja 6000 rrit gamën në WLAN dhe siguron mbulesë të përsosur të radios në cepin e fundit të shtëpisë dhe apartamentit. Br> Br> Standardi i ri Wi-Fi 6 merr parasysh numrin në rritje të vazhdueshëm të pajisjeve WLAN . Nga telefonat inteligjentë në tableta. PC. Televizionet 4K dhe folësit deri në llambën e zgjuar përdoren gjithnjë e më shumë pajisje në WLAN në të njëjtën kohë. të cilat përdoren paralelisht në një mënyrë inteligjente. Si rezultat, Fritz! Përsëritja 6000 zgjedh gjithmonë rrugën më efikase në ruter dhe pajisjet e lidhura WLAN. Si rezultat, të gjitha lidhjet në rrjetin shtëpiak arrijnë norma të larta të të dhënave dhe skenarët më të kërkuar të WLAN mund të realizohen në këtë mënyrë.

WLAN rrjetë me Fritz! Muzika dhe fotot në rrjetin shtëpiak pa probleme arrijnë në cepin e fundit të çdo dhome. Reperz Fritz! 6000 mbështetet në rrjetën WLAN. Pajisjet e shpërndara Fritz! Shkëmbeni me njëri -tjetrin dhe optimizoni performancën e të gjitha pajisjeve WLAN.

Me rrjetë ju lehtë mund të shijoni shpejtësinë e lartë gjatë surfimit. Video ose lojëra. Televizioni i mrekullueshëm HD dhe muzika juaj e preferuar tani po ju presin dhe jo anasjelltas. Regjistrimi automatik përmes të ashtuquajturës procedurë WPS. Një presion i butonit është i mjaftueshëm për orenditë: Router Repeater dhe WPS i aftë, siç është kutia Fritz! Pastaj lidheni automatikisht. Përsëritja Fritz! Merr përsipër cilësimet e duhura të WLAN dhe është gati për përdorim menjëherë.

Liria pa kabllo
Lidhja e re 2.5 gigabit-lan siguron shpejtësi shtesë të lartë. mund të integrohet në rrjetin shtëpiak përmes pajisjeve më të fundit të rrjetit të kompletueshëm pa WLAN. Fritz! Përsëritja 6000 uron distancën në ruter përmes radio. për të cilat kabllot duhej të shtriheshin më parë. Dhe nëse kabllot janë tashmë. Përsëritësi mund të jetë në mënyrë alternative të lidhet me ruterin në urën LAN që operon duke përdorur një kabllo ekzistuese të rrjetit ose duke përdorur një përshtatës të linjës së energjisë. Kjo do të thotë që edhe rrugët më të mëdha mund të urohen. Aplikacioni Fritz! Asistent i softuerit dhe një ndërfaqe e qartë e përdoruesit. Përveç kësaj, Fritz! Përsëritja 6000 përfiton nga veçoritë e reja përmes azhurnimeve falas. Metoda e vendosur e kriptimit WPA2 WPA3 me karakteristika të zgjeruara të sigurisë. Përsëritësi ndërton lidhje të sigurta me rrjetet radio të ruterave aktuale dhe WLAN juaj është i mbrojtur në mënyrë optimale.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme