Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Skaner për etiketë Datalogic Barcode-Scanner QuickScan Mobile QM2131 USB RS-232

229.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST133052
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

21 Maj, 2024 – 23 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Kodet tradicionale mund të gjenden, për shembull, për faturimin e kompanive të furnizimit. në përpunimin e dokumenteve dhe gjithashtu në zonën e paketimit. Këto kode të gjata janë një sfidë e vërtetë për imazhet e zonës reale për shkak të fushës së tyre më të shkurtër të vizionit dhe thellësisë së ulët të fushës. Për përdoruesin, leximi është i lehtë dhe i shpejtë falë pjesëve të mprehta dhe të njohshme të njohura. Përveç kësaj, mprehtësia e përmirësuar e thellësisë e siguron këtë. Këto kode mund të regjistrohen nga një distancë intuitive. Dizajni modern është shenja dalluese e serisë QuickScan dhe dallon të gjithë familjen. QM2131 ofron komunikim të sigurt në radio pa shqetësuar infrastrukturat ekzistuese Wi-Fi ose duke u dëmtuar nga pengesa të tilla si muret e betonit ose raftet metalike.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme