Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Dymo D1 Schriftband 45013 (S0720530) 12mm x 7m

16.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST193059
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

21 Maj, 2024 – 23 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Etiketat standarde D1 të bëra nga poliester
për detyra të panumërta në zyrë ose studim. siç është paraqitja. Menaxhimi i ruajtjes/ruajtjes dhe pasurive. që ju nevojiten për shumicën e detyrave të etiketimit në shtëpi ose në zyrë. Etiketat D1® janë në dispozicion në një larmi gjerësish dhe ngjyrash dhe dorëzohen në kaseta të pafundme të etiketave. në mënyrë që ato të jenë të mprehta. Etiketat lehtësisht të lexueshme mund të krijojnë pothuajse në çdo gjatësi.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme