Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Powerline INTD AVM FRITZ! Powerline 1220E KIT 1200

168.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST172240
Sasia:
+10
Origjina:

Koha e arritjes

24 Maj, 2024 – 26 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Rrjeti i shtëpisë Gigabit në çdo prizë
SET FRITZ! Powerline 1220 Kthen dy lidhje të shpejta dhe të sigurta të rrjetit Gigabit. Me Gigabit Powerline deri në 1.200 Mbit/s dhe teknologjinë më të fundit 2×2 MIMO, bëhen dukshëm më shumë komponime të forta. arritën varg më të mëdhenj dhe fjali më të larta të të dhënave. Për shembull, dueti i pajisjes mundëson aplikime me brez të gjerë me kërkesat më të larta në cepin e fundit të shtëpisë dhe apartamentit. Pajisjet e pajtueshme të rrjetit siç janë kompjuterët. TV ose konzollat ​​e lojërave me besueshmëri dhe shpejt edhe në distanca të mëdha në rrjetin shtëpiak. Ekzistojnë 2 lidhje ultra të shpejta Gigabit LAN në dispozicion. Me rrjetëzimin përmes linjës së energjisë, bëhen distanca të gjata dhe pengesa. si muret dhe tavanet. Trajtuar. Në krahasim me adaptorët e energjisë së klasës 500 dhe 200-MBIT/S, FRITZ! Powerline 1220 mundëson ndjeshëm më shumë kapacitet transmetimi dhe lidhje më të fuqishme-me efikasitet të lartë të energjisë. Disa aplikacione të kërkuara me brez të gjerë mund të përdoren në funksionimin paralel. Ashtu si transmetimi i videove HD (gjithashtu në 3D) dhe qasja e shpejtë në internet. Lojërat në internet. Web TV. Lidhja dhe videoja e NAS në kërkesë. Edhe distancat e gjata midis adaptorëve nuk ndikojnë në cilësinë e transmetimit. Teknologjia 2×2 MIMO mundëson një gamë deri në 60 % të intervalit më të lartë në rrjetin e energjisë përmes përdorimit të njëkohshëm të dy çifteve teli. Me lidhje dukshëm më të qëndrueshme dhe nivele të transmetimit bruto deri në 1.200 Mbit/s. Nuk mund të përdoren të dy palët e telave në të njëjtën kohë. Përzgjedhja automatike e çiftit më të mirë transferimi të telit (diversiteti) siguron një transmetim të fortë të energjisë. Kriptimi paraprak individual punon ex. të cilat menjëherë. Mundëson komisionimin e sigurt. Sapo adaptorët futen në prizat përkatëse dhe lidhen me kutinë Fritz! Dhe pajisjet që do të rrjetohen duke përdorur një kabllo LAN. Rrjeti Powerline është prodhuar me një enkriptim individual AES-128-bit (Plug & Play). Seti Fritz! Powerline 1220 është i pajtueshëm me pajisjet aktuale nga 1.200. Klasa 500 dhe 200-MBIT/s. Përditësimet bëhen lehtësisht përmes programit Fritz! Powerline ose përmes sipërfaqes së boksit Fritz!Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme