Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Powerline INTD AVM FRITZ! Powerline 1240 AX Set

208.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST133573
Sasia:
4
Origjina:

Koha e arritjes

24 Maj, 2024 – 26 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

linjë elektrike me gigabit tempo dhe wi-fi 6
Fritz! Powerline 1240 AX mbështet Wi-Fi 6 në spektrin 2.4 GHz me deri në 600 Mbit/s. Me Powerline, të dhënat shpërndahen përmes rrjetit të energjisë me deri në 1.200 Mbit/s. PC dhe televizioni marrin një linjë të shpejtë të të dhënave përmes linjës së energjisë dhe smartphone dhe CO duke shfletuar në mënyrë të besueshme në WLAN.

WLAN rrjetë me Fritz!
Me këtë video. Muzika dhe fotot në rrjetin shtëpiak pa probleme arrijnë në cepin e fundit të çdo dhome. Vendos Fritz! Powerline 1240 Ax në rrjetë WLAN. Pajisjet e shpërndara Fritz! Shkëmbeni me njëri -tjetrin dhe optimizoni performancën e të gjitha pajisjeve WLAN.

Me rrjetë ju lehtë mund të shijoni shpejtësinë më të lartë në surf. Video ose lojëra. Televizioni i mrekullueshëm HD dhe muzika juaj e preferuar tani po presin për ju dhe jo anasjelltas. -Funksioni Mimo. Në të dy transmetuesit dhe marrësit, zëvendësoni të dhënat në lidhje me tre telat e qarkut në të njëjtën kohë. Kjo është optimale për aplikacione veçanërisht të dhëna. Si rrjedhat HD ose lojrat në internet. Shndërroni secilën prizë në një lidhje të rrjetit me shpejtësi të lartë. Lidhni pajisjet tuaja të rrjetit mbi disa mure. Pa kabllo ose vrima shqetësuese në mure.

Pse vetëm një. Nëse mund të keni gjithçka? Përveç kësaj, Gigabit LAN i fuqishëm e siguron këtë. ai PC. TV i zgjuar. Luaj Console dhe CO janë të lidhura në mënyrë optimale me autostradën e të dhënave.
. Shtyp butonin. Argëtohuni
Shikoni përpara për objektin. E cila është një gjë mbi të gjitha: e thjeshtë. Vendosni pajisjet e koduara në mënyrë të sigurt në fole dhe me një çelës të thjeshtë të butonit, Fritz! Powerline është gati për përdorim. Ju mund të zgjeroni një rrjet ekzistues të Powerline po aq shpejt ose ta plotësoni atë me WLAN.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme