Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Powerline INTD AVM FRITZ! Powerline 1240E KIT 1200

193.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST165628
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

24 Maj, 2024 – 26 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Rrjetëzimi i fuqishëm me Powerline dhe WLAN
Fritz! Powerline 1240e WLAN Set bën një lidhje të shpejtë dhe të sigurt të rrjetit nga çdo prizë. Me linjën e energjisë Gigabit deri në 1.200 MBIT/s dhe teknologji 2×2-MIMO, bëhen dukshëm më shumë komponime të forta. Varg më të mëdhenj dhe fjali më të larta të të dhënave nga sa ishin arritur më parë. Përveç kësaj, dueti i pajisjes vendos një pikë WLAN N-Access për lidhjen pa tel të smartphone. Tablet dhe fletore në rrjetin shtëpiak dhe mundësoni aplikacione me brez të gjerë me kërkesat më të larta në cepin e fundit të shtëpisë dhe apartamentit. Lidhni pajisjet e pajtueshme të rrjetit siç janë kompjuterët. Tastierë TV ose lojë gjithashtu në distanca të mëdha në rrjetin shtëpiak. Me rrjetin përmes linjës së energjisë, zotërohen pengesa të tilla si muret dhe batanijet. Në krahasim me adaptorët e energjisë së gjeneratave të vjetra, Fritz! Powerline 1240E WLAN Set mundëson ndjeshëm më shumë kapacitet transmetimi dhe komponime më të forta-me efikasitetin më të lartë të energjisë. Seti është ideal për aplikacione të gjera me brez të gjerë. Si transmetimi i videove HD (gjithashtu në 3D). qasje e shpejtë në internet. Lojërat në internet. Web TV. Lidhja dhe videoja e NAS në kërkesë. Edhe distanca të mëdha midis adaptorëve nuk ndikojnë në cilësinë e transmetimit. Teknologjia 2×2 MIMO mundëson një gamë deri në 60 % të intervalit më të lartë në rrjetin e energjisë dhe në mënyrë të konsiderueshme komponime më të qëndrueshme.

WiFi me arritje të lartë
Fritz! Fuqia e fuqisë 1240e adapter i grupit ka një pikë të pavarur të qasjes WLAN. Rrjeti WLAN mund të zgjerohet lehtësisht përmes Powerline dhe gjithashtu të sigurohet në dhoma në një distancë të madhe nga ruteri. Me siguri maksimale përmes kriptimit WPA2. Lidhje e lehtë e pajisjeve WLAN përmes WPS (konfigurimi i mbrojtur Wi-Fi) dhe normat e të dhënave deri në 300 Mbit/s. Ofron Fritz! Powerline 1240E Shumë rehati dhe fleksibilitet kur shfletoni pa tel. të cilat menjëherë. Mundëson komisionimin e sigurt. Sapo Fritz! Powerline 1000E u fut në fole dhe u lidh me kutinë e Fritz! Rrjeti Powerline është prodhuar (Plug & Play). Lidhja me kriptimin individual AES-128-bit është automatikisht i sigurt. Përshtatësit e mëtejshëm thjesht mund të shtohen në rrjetin e sigurt të energjisë duke përdorur një buton. Fritz! Powerline 1240E WLAN Set është standardizuar sipas HomePlug AV2 dhe i pajtueshëm me pajisjet aktuale të 1200. 600-. Klasa 500 dhe 200-MBIT/s.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme