Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Procesor Intel S1200 XEON E-2386G TRAY 6×3.5 95W

732.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST133554
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

24 Maj, 2024 – 26 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Teknologjia e Ekzekutimit të besuar Intel®
Teknologjia e ekzekutimit të besuar Intel® rrit sigurinë e PC -ve. Ai përfshin një numër të zgjerimeve të harduerit për procesorët dhe chipsets Intel®. Siguroni funksionet shtesë të sigurisë për platformën dixhitale të zyrës. siç është fillimi i sigurt i programeve të sistemit dhe sistemi operativ dhe ekzekutimi i aplikacioneve në një zonë të mbrojtur. Kjo mundëson një mjedis. në aplikimet vetë. Zona e tanishme e izoluar nga të gjithë softuerët e tjerë të sistemit. Teknologjia e Virtualizimit (VT-D) vazhdon mbështetjen ekzistuese të zgjidhjeve të virtualizimit për IA-32 (VT-X) dhe sistemet me procesorë ITANIUM® (VT-I) dhe i shtrin ato me Mbështetje e re për virtualizimin e pajisjes I/O. Intel VT-D mund të ndihmojë përdoruesit. Për të përmirësuar sigurinë dhe besueshmërinë e sistemeve, si dhe performancën e pajisjeve I/O në mjedise të virtualizuara. (VT-X) Një platformë harduerike mund të përdoret si disa platforma “virtuale”. Ajo ofron menaxhim të përmirësuar përmes më pak joproduktive dhe ruajtjes së produktivitetit. Duke lëvizur proceset e informatikës në ndarje të ndara. Stacionet e punës. PCS dhe platformat e lëvizshme.¹ Intel 64 përmirëson performancën. Meqenëse sistemi mund të adresojë më shumë se 4 GB memorie virtuale dhe fizike nga kjo shtrirje e procesorit. Teknologjia, si Versioni i Pararendësit Intel® Clear Video Technology, është një grup i deshifrimit të imazhit dhe teknologjive të përpunimit të imazhit në grafikun e integruar të procesorit. Kjo përmirëson riprodhimin e videos dhe më mirë. Fotografi të mprehta dhe më të natyrshme. Ngjyra realiste dhe më të gjalla, si dhe një imazh i qartë dhe i qëndrueshëm video. Teknologjia HD Video e qartë Intel® Clear ofron përmirësime të cilësisë për video dhe kështu ngjyra më të pasura dhe tone më realiste të lëkurës. ruajtje. Kjo është në procesor. Intel® Smart Cache i referohet arkitekturës. Kjo mundëson. që të gjitha bërthamat të ndajnë në mënyrë dinamike qasjen në cache të nivelit të fundit. Përpilimi i udhëzimeve për kriptimin e shpejtë dhe të sigurt dhe deshifrimin e të dhënave. AES-NI janë përbërës të vlefshëm për aplikimet kriptografike. z. B. Për: Aplikime për kriptimin/dekompozimin në masë. Vërtetim. Gjeneratat e numrave të rastësishëm dhe kriptimit të vërtetimit. 1.4 dhe audio e klasit të parë. për të kursyer energji. Kur procesori është i papunë. C0 është shteti operativ. d. H. CPU kryen detyra të ndjeshme. C1 është gjendja e parë boshe. C2 e dyta etj. Më shumë masa për kursimin e energjisë kryhen për numër më të madh të gjendjes C. Rrit dinamikisht shpeshtësinë e një procesori siç kërkohet. Duke përdorur rezervat e temperaturës dhe të performancës. për të ofruar më shumë shpejtësi dhe përndryshe më shumë efikasitet të energjisë nëse është e nevojshme.

max. Frekuenca e orës Turbo
Frekuenca maksimale e orës turbo është frekuenca maksimale e vetme thelbësore e orës. Për këtë procesori me teknologjinë e rritjes së Intel® Turbo dhe. nëse në dispozicion. mund të operohet me rritjen e shpejtësisë termike Intel®. Frekuenca matet në Gigahertz (GHz) ose në miliarda shufra për sekondë. funksion Kjo mund të zvogëlojë dhe parandalojë rrezikun e infeksioneve të virusit. Ky softuer malinje kryhet në server ose në rrjet. Bërthama fizike. Aplikimet me shumë tema mund të bëjnë më shumë detyra paralelisht dhe t’i japin fund më herët detyrave. të cilat një mikroprocesor e kupton dhe mund të bëjë. Vlera e shfaqur tregon. Me të cilin vlerëson komandimi Intel ky procesor është i pajtueshëm. Botimi online si dhe redaktimi dhe zhvillimi i videove. Për krijimin e pikave të përfundimit të llogaritjes së biznesit me performancën e klasit të parë. Siguria e integruar. Përdoren menaxhueshmëria moderne dhe stabiliteti i platformës.

Intel® VT-X me tabela të zgjeruara të faqeve (EPT)
Intel® VT-X me tabela të zgjeruara të faqeve (EPT). E njohur edhe si përkthimi i adresës së nivelit të dytë (SLAT). Përshpejton aplikimet e virtualizimit të memorjes -ndjeshme. Përdorimi i tabelave të zgjeruara të faqeve për platformat me teknologjinë e virtualizimit Intel® zvogëlon kostot totale për ruajtjen dhe furnizimin me energji elektrike dhe rrit jetën e baterisë nga optimizimi i harduerit të menaxhimit të tabelës anësore. Teknologjia e zgjatur Intel Speedstep® është një funksionalitet i përparuar për kombinimin e performancës së lartë kërkohet në pajisjet mobile me konsumin më të ulët të mundshëm të energjisë. Teknologjia konvencionale Intel SpeedStep® ndërron tensionin dhe frekuencën midis vlerave të larta dhe të ulëta në varësi të përdorimit të procesorit. Teknologjia e zgjatur Intel Speedstep® ndërton në këtë arkitekturë dhe përdor strategji të projektimit siç është ndarja midis ndryshimeve të tensionit dhe frekuencës, si dhe ndarja e orës dhe restaurimi.
Intel® Clear Video Technology
Intel ® Clear Video Technology është një grup i deshifrimit të imazhit dhe teknologjive të përpunimit të imazhit në grafikun e procesorit të integruar. Kjo përmirëson riprodhimin e videos dhe më mirë. Fotografi të mprehta dhe më të natyrshme. Ngjyra me të vërtetë -faithful dhe më të gjalla, si dhe një imazh video të qartë dhe të qëndrueshëm. Numrat plotësisht të rastësishëm të gjeneruar dhe kështu forcojnë algoritmet e kriptimit. Të një thelbi të vetëm të procesorit. me të cilën procesori mund të operohet me teknologjinë Intel® Turbo Boost. Frekuenca zakonisht matet në Gigahertz (GHz) ose në miliarda cikle orësh për sekondë. Zgjatjet e rojeve (Intel® SGX) Jepini aplikacioneve mundësinë. Mbrojtja e besueshme e ekzekutimit për rutinat dhe të dhënat e tyre të ndjeshme përmes harduerit. Intel® SGX u ofron zhvilluesve një mundësi. Kodi dhe të dhënat në mjedise të besueshme për ekzekutimin e programit (mjedise të besueshme të ekzekutimit. TAS) të ndahen nga CPU. Nëse të njëjtat procese kryhen në disa objekte të të dhënave. Këto mund të përfshijnë SSE (Streaming SIMD Extensions) dhe AVX (Zgjatjet e Vektorit të Avancuar). Funksionet e menaxhimit të temperaturës para dështimeve të lidhura me temperaturën. Një sensor dixhital i temperaturës në çip njeh temperaturën e thelbit. Dhe funksionet e menaxhimit të temperaturës zvogëlojnë konsumin e energjisë së paketës dhe kështu temperaturën nëse është e nevojshme. Për t’iu përmbajtur vlerave kufitare për funksionimin normal. memorie e ndezshme. e cila ndodhet midis punës dhe ruajtjes së të dhënave. Për të ofruar një kapacitet të madh dhe të lirë të ruajtjes. e cila është e krahasueshme me performancën DRAM. Falë kapacitetit të madh të ruajtjes në nivelin e sistemit kur kombinohet me DRAM tradicionale, memorja e vazhdueshme Intel Optane DC mbështet ndryshimin e ngarkesave të punës me një memorie të kufizuar: cloud. Bazat e të dhënave. Analizat në memorje. Aplikimet e virtualizimit dhe CDN (rrjetet për sigurimin e përmbajtjes). Një akumulim i funksioneve të harduerit. të cilat mund të përdoren nga ndryshimet e përpiluesit nga softveri për kontrollim. se referencat e kujtesës. që përdoren në përpilim. Gjatë kohës së ekzekutimit, jo për shkak të një tejmbushjeje tampon ose ulje. Sulmet e softuerit malinje përpara se të aktivizoni sistemin operativ. Një numër udhëzimesh për shkallëzimin e performancës multithread. Kjo teknologji përmirëson efikasitetin në proceset paralele përmes kontrollit të përmirësuar të bravave në softuer.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme