Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Ftohëse K Multi NOCTUA NH-U14S TR5-SP6 Computer Kühlkomponente Prozessor Kühler

203.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST134214
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

21 Maj, 2024 – 23 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

NH-U14S TR5-SP6 është një ftohës CPU me cilësi të lartë dhe të qetë 140 mm për stacionet e punës dhe serverët me Ripper AMD Thread Ripper dhe EPYC. që përdorin prizën TR5/SP6 (STRX5/SWRX9). Bazuar në modelin e provuar TR4-SP3 me lavamanin e tij të madh të nxehtësisë dhe zonën e kontaktit që mbulon tërë nxehtësinë. Përdorni Revizionin TR5-SP6 Dy nga çmimi fitues. Tifoz NF-A15 i kontrolluar nga PWM 140 mm për performancën maksimale dhe akustikën e shkëlqyeshme. Së bashku me pastën termike të para-aplikuar NT-H2 dhe sistemin profesional TR5/SP6 Secufirm2 ™. Kjo ishte përshtatur me kërkesat e rritura të presionit të platformës. Formon NH-U14S TR5-SP6 Një paketë e plotë premium për ftohjen e qetë të stacioneve të punës me bazë TR5 me bazë TR5 dhe serverë EPYC të bazuar në SP6. Në vitin 2017, keni një standard të provuar dhe të testuar për qetësi. U zhvilluan zgjidhje për ftohjen e ajrit me cilësi të lartë për stacionet e punës me bazë AMD dhe serverët. Falë efikasitetit të tyre të jashtëzakonshëm akustik, ato janë ideale për sistemet Ripper dhe EPYC. që përdoren në mjedise të ndjeshme ndaj zhurmës (p.sh. prodhimi audio/video. Krijimi i përmbajtjes. Inxhinieri etj.). Më shumë se dy herë më i madh se modeli standard i desktopit. Të bëra me përshtatje për nxehtësinë jashtëzakonisht të madhe të integruar (IHS) të përpunuesve të bazuar në TR5/SP6 nga AMD. Ky dizajn mundëson një rrjedhë optimale të nxehtësisë nga CPU përmes pllakës bazë në tubat e nxehtësisë dhe më tej në brinjët e ftohjes. Tuba. NH-U14S TR5-SP6 ofron një kapacitet të jashtëzakonshëm ftohës me zhurmë minimale operative në një sipërfaqe të pllakosur prej mbi 6,000 cm² dhe dy tifozë të lartë të optimizuar NF-A15 140 mm. Kjo e bën atë ideal për ndërtimin e shtetit -of -ndërtimi -art. Stacionet e punës jashtëzakonisht të fuqishme të bazuara në fije. të cilët punojnë pothuajse në heshtje. Ky konfigurim shumë i efektshëm i shtytjes/tërheqjes së dyfishtë mundëson performancë të pakrahasueshme të ftohjes së heshtur dhe e bën NH-U14 TR5-SP6 zgjedhjen e parë për stacionet e punës. Ata thjesht kanë nevojë për ftohësin më të mirë. PWM për një kontroll automatik të rehatshëm të shpejtësisë përmes tabelës kryesore. Në mënyrë që ata të vrapojnë pothuajse në heshtje me ngarkesë të ulët dhe të përshpejtohen vetëm nëse është e nevojshme. Kablloja e shpërndarjes e furnizuar mundëson furnizimin me energji të njëkohshme dhe kontrollin e të dy tifozëve përmes një lidhjeje të vetme tifozësh në tabelën kryesore. Baza e provuar e modelit TR4-SP3 me frena të reja të montimit. të cilat plotësojnë kërkesat e rritura të presionit të bazës TR5/SP6 (STRX5/SWRX9) nga AMD. Asambleja është po aq e thjeshtë sa më parë: Vendosni lavamanin e nxehtësisë. Shtrëngoni katër vida Allen të ngarkuara me pranverë me mjetin e furnizuar – të bërë! Për të lëvizur ftohësin me 3 ose 6 mm. Kjo mund të përdoret për tabelat kryesore me orientimin lindje-perëndim të bazës. Për të lëvizur ftohësin në të djathtë dhe për të zmadhuar distancën në panelin I/O. Në rastin e tabelave kryesore me shtrirjen veri-jug të bazës (s) të CPU-së, ftohësi mund të zhvendoset drejt skajit të sipërm të tabelës kryesore. Për të zmadhuar lirinë e PCIe.

Paste termike e para-aplikuar NT-H2 . Meqenëse pasta është aplikuar tashmë në zonën e kontaktit të lavamanit të nxehtësisë. Një intensitet optimal i shtresës është i garantuar dhe koha e vlefshme e ruajtur gjatë instalimit. Ideale për integruesit e sistemit!Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme