Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Set LEGO Duplo Mein erster Bauspaß 10909

24.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST134099
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Lego Duplo Set “Ndërtimi im i parë i ndërtesës” (10909) është lojtari i përsosur i ndërtesës për fëmijë të vegjël nga 1.5 vjet dhe sjell ngjyra në përvojën e lojrave me LEGO Duplo Stones. Prindërit dhe fëmijët e vegjël mund të ndërtojnë kuti guri me LEGO Duplo Duplo. Luaj dhe konverto modele. Kjo lodër pedagogjike i bën fëmijët të ndërtojnë në mënyrë krijuese. Luaj në mënyrë imagjinare dhe mëso me lojëra. Fëmija juaj do të përfitojë nga këto hapa të rëndësishëm zhvillimi.

Fëmija juaj vështirë se do të jetë në gjendje ta presë atë. Për të marrë gurët miqësorë të vogëlushit në duar dhe për të ndërtuar modelet e para me lodrën e projektimit. Falë udhëzimeve të thjeshta të ndërtimit, fëmija juaj mund të fillojë menjëherë.

Me këtë lodër edukative ju mundeni, për shembull, një shtëpi. nje akullore. një balenë. nje lule. Ndërtoni një helikopter dhe një rosë. Secili prej këtyre modeleve të lehta -për ndërtimin e ndërtimit siguron shumë biseda dhe lejon që fëmija juaj të përfaqësojë lojëra imagjinare të rolit. Seti ofron kënaqësi edhe më krijuese. Nëse fëmija juaj atëherë kombinon lodrën e ndërtesës me modelet e saj. Vendndodhjet e njohshme. Shifrat e njohura dhe gurët miqësorë të vegjël ndihmojnë fëmijët parashkollorë. Mësoni me lojëra me aktivitete dhe promovimin e zhvillimit të tyre.

Përmban 80 pjesë.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme