Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Set LEGO Ideas Polaroid OneStep SX-70 Sofortbildkamera 21345

93.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST134249
Sasia:
2
Origjina:

Koha e arritjes

25 Maj, 2024 – 27 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Prisni përpara. Një ikonë e vërtetë e projektimit. Ky komplet i modelit LEGO për të rriturit ka fotografë hobi ndërtuar një model besnik të kamerës së çastit Polaroid OneStep SX-70 (21345). Afarë dhuratë krijuese për të gjithë fotografët dhe kamerat e të rriturve Chans. Spektri i ngjyrave dhe rrota rrotulluese për korrigjimin e ekspozimit. Stickers përfaqësojnë elementët grafikë në mënyrë autentike. Ndërtoni një Kassette Polaroid Time-Zero Land me 3 “foto”. Njëra prej këtyre fotove paraqet shpikësin Polaroid Edwin H. Land. Zgjidhni një foto. Vendoseni në kamera dhe shtypni këmbëzën e kuqe. Për të “hedhur” foton – ashtu si origjinali! Udhëzimet për ndërtimin në kuti dhe në aplikacionin LEGO Builder ju shoqërojnë në çdo hap këtë përvojë të kujdesshme, si dhe krijuese të bujqësisë.

Ky model LEGO Ideas i përket një koleksioni të përpiluar me kujdes të grupeve të LEGO me cilësi të lartë dhe speciale për të rriturit. S’ka rëndësi. Për çfarë rrah zemra juaj. Një projekt përkatës ndërtimi tashmë po ju pret. Kamera LEGO është gjithashtu ideale si një dhuratë fotografike nostalgjike për burra dhe gra. Dashuria e kamerave.

Modeli i kamerës Polaroid është i lartë 9 cm. 9 cm i gjerë dhe 15 cm i thellë.

Përmban 516 pjesë.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme