Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Kasë Midi LC-Power Gaming 802B RGB

100.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST133958
Sasia:
6
Origjina:

Koha e arritjes

21 Maj, 2024 – 23 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Strehimi i lojrave MIDI Tower ATX 802B Black_Wanderer_X është një tjetër tërheqës i syve nga LC-Power. Në fabrikë ofrohet një sy i veçantë. Ngjyra e dëshiruar lehtë mund të bëhet me telekomandë. në panelin I/O ose nga softveri RGB Mainboard. Nëse doni të vendosni pak më shumë ngjyrë në sistemin tuaj. Mund të zbulojë pjesën e brendshme të PC estetikisht për shkak të dritares anësore pak të lyer. -A porte. Përveç kësaj, audio HD mund të gjendet dhe prodhohet. Të jetë në gjendje të përdorë pajisjet audio përkatëse shumë të qetë. Mund të instalohen deri në tetë shtëpi. Pra, asgjë nuk qëndron në rrugën e kapacitetit të shkëlqyeshëm të ftohjes.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme