Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Steckdose AVM FRITZ! DECT 210 IP44 außen Strommessfunktion

69.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST154036
Sasia:
3
Origjina:

Koha e arritjes

21 Maj, 2024 – 23 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

foleja inteligjente për shtëpinë dhe kopshtin
Me fole inteligjente Fritz! Dect 210, pajisjet elektrike mund të ndizen dhe fiken me dorë ose automatikisht. Falë mbrojtjes së ujit të spërkatjes (IP44) dhe një gamë të zgjatur të temperaturës, Fritz! Dect 210 është jashtëzakonisht i fortë dhe i krijuar posaçërisht për t’u përdorur jashtë. Foleja e zgjuar gjithashtu mat konsumin e energjisë. Vizatojeni këtë dhe kështu ndihmoni me kursimet e kostos. Kohët e ndërrimit mund të rregullohen individualisht. z. B. javore. përmes kalendarit Google ose në varësi të kohës së lindjes së diellit dhe perëndimit të diellit. Fritz! Dect 210 kontrollohet me lehtësi nga PC. Fletore. Smartphone. Fritz! Fon ose tabletë – gjithashtu në vazhdim në internet.

Matja e konsumit të energjisë
Fritz! Dect 210 mat konsumin e energjisë së pajisjeve elektrike dhe e regjistron atë. Vlerësimi i energjisë mund të shihet përmes sipërfaqes së kutisë Fritz! Detajet mbi performancën mund të bëhen sipas kërkesës. Gjendja e kontrollit. Konsumi. Dërgoni kostot e energjisë elektrike dhe bilancin e CO2 rregullisht me postë shtytëse.
foleja inteligjente është regjistruar në të duke shtypur butonin DECT në Fritz! Fritz! Dect 210 mund të vendoset dhe të operohet lehtësisht përmes ndërfaqes së përdoruesit të bazuar në shfletuesin e kutisë Fritz! Radio DECT është e koduar në mënyrë të sigurt në çdo kohë. . Kështu që ju mund të përdorni përdorimin në shtëpi. Për shembull në dhoma të lagura. Kontrolloni gjithashtu furnizimin me energji elektrike të pajisjeve të lidhura në kopshtin/zonën e jashtme dhe matni dhe regjistroni konsumin e energjisë. Karakteristikat e reja të performancës shtohen falas përmes azhurnimit.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme