Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Tandberg RDX extern QuikStor USB 3.0

219.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST144669
Sasia:
+10
Origjina:

Koha e arritjes

26 Maj, 2024 – 28 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

RDX Quikstor i Overland-Standberg është një ndryshim i pllakës së ndryshimit me media të lëvizshme. I fortë. Hapësirë ​​e besueshme dhe e rehatshme e ruajtjes për kopje rezervë të të dhënave. Arkivimi dhe shkëmbimi i të dhënave parashikojnë kompani të vogla dhe të mesme. Me makinën e re SATA III, sistemi i ruajtjes ofron një prodhim transferimi deri në 330 MB/s dhe kombinon avantazhet e shiritit dhe diskut me një çmim të përballueshëm.
i thjeshtë dhe i besueshëm

rdx Quikstor është një zgjidhje për të sigurt. Ruajtja e besueshme dhe e transportueshme e të dhënave me kosto të përballueshme. Overland Stand Mountain Rdx Quikstor Medien ofrojnë një të veçantë. Shkrepja e mbrojtur nga shoku. Për të siguruar mbrojtjen maksimale të të dhënave dhe trajtimin e sigurt. Ju thjesht mund të kopjoni të dhënat tuaja në mediumin RDX përmes “Drag and Drop”. Ju gjithashtu mund të integroni Quikstorin RDX në mjedisin tuaj rezervë. Për shkak të zgjedhjes midis hard diskut dhe mediave të ngurta të diskut me kapacitete të ndryshme. Gjithmonë gjeni zgjidhjen e duhur për kërkesën tuaj të performancës.

RDX ofron si për zgjidhje me një vend të vetëm. Si dhe për kompanitë më të vogla, sistemi ideal për kopje rezervë dhe arkivim dhe kështu i ndihmon ata. Pas një humbje të paparashikuar të të dhënave. për të rivendosur shpejt aftësinë e tyre ligjore. Për të mbijetuar për 10 vjet. Falls dhe Falls nuk do të thotë. ato të dhëna humbasin. Për më tepër, të dhënat tuaja të vlefshme mbrohen nga qasja e paautorizuar nga kriptimi i fortë. Kështu që ju mund të qetësoheni plotësisht.

Media është e vogël dhe e fortë. Thjesht vendosini ato në xhep për transport. Mbajini ato në të sigurt ose në stol për arkivimin tuaj – ose përdorni ato për të shkëmbyer të dhëna me kompjuterë të tjerë. Variantet e brendshme dhe të jashtme në dispozicion. Drive i jashtëm RDX USB3+ kërkon vetëm një lidhje USB3.0 për operim. Kështu që ju mund të përdorni RDX aq lehtë sa disqet e jashtme të USB -së. Sidoqoftë, RDX është shumë më i fortë dhe më i besueshëm. RDX USB3+ është më e përshtatshme për përdorim celular. siç është regjistrimi i të dhënave shkencore. në industrinë e mediave dhe argëtimit. për punonjësit e fushës ose thjesht për shpërndarjen e të dhënave në vende të ndryshme. Përtej një mediumi RDX. Për këtë ju duhet vetëm një softuer rezervë që mbështetet nga kjo veçori. Për një strategji të plotë të rikuperimit të fatkeqësive. Rekomandohet zbatimi i një rrotullimi të mediave me të paktën tre media RDX: një medium në makinë për kopjen tjetër. Një sekondë në rrugën për në zyrë dhe një medium të tretë në një të sigurt. Vendndodhja e largët.

19 “-integrimi i rreptë me RDX Quadpak
Kit Rastor Mountain Random Mountain RACKMOUNT KIT u ofron përdoruesve RDX një zgjidhje të thjeshtë dhe të lirë. Drives tuaj në një 19″ raft . Quadpak RDX ju lejon të integroni deri në 4 disqe USB të jashtëm RDX dhe të thjeshtoni operacionet thelbësore të kopjimit dhe të rivendosni. Disqet e reja SATA III janë përgatitur për kriptimin e harduerit. Të dhënat nuk mund të fshihen dhe as të mbishkrohen. Kjo do të thotë që softveri i jashtëm duhet të përdoret ose shpërndahet me azhurnimet e sistemit operativ. Mënyra e diskut fikse të RDX Quikstor ju lejon të integroheni pa probleme në kopjen rezervë të Windows.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme