Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Access point TP-LINK EAP620 HD – 2.4GHZ/574MBPS – 5GHZ/1201MBPS – Wifi-6

210.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST121004
Sasia:
2
Origjina:

Koha e arritjes

24 Maj, 2024 – 26 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll
Zgjat garancionin për produktin duke zgjedhur opsionet sipër. Kostoja e garancionit do të llogaritet në fund të blerjes tek arka.
Çmimi i produktit
Garancioni
Totali
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

Kapacitetet e lidhjes në mjedise me densitet të lartë me 4 herë ×
Funksioni i ri WiFi 6 iDMA*Për UP dhe Shkarkim **, Rritni kapacitetin e rrjetit tuaj WLAN me 4 herë në krahasim me WI -FI 5 (802.11ac) në mjedise me densitet të lartë. të cilat mund të kombinojnë më shumë pajisje në të njëjtën kohë. Përdorni avantazhin e performancës për përdorimin e njëkohshëm të WLAN ose për vula të pajisjes me fund të lartë dhe mësoni një plumb të rrjetit për rrjetet profesionale si më parë.> Omada Wi-Fi 6 AccessPoint përfitojnë nga teknologjitë më të fundit të 802.11ax si 1024 QAM dhe të përmirësuara OFDM Simbolet WLAN. Këto risi mundësojnë shpejtësi deri në 1775 Mbit/s. 1201 Mbit/s në bandën 5 GHz dhe 574 Mbit/s në bandën 2.4 GHz. Me 4 flukse të njëkohshme të të dhënave. Prodhimi i xhiros rritet ndjeshëm, veçanërisht kur përdorni disa pajisje në të njëjtën kohë. Për të mundësuar më shumë aplikime.

omada SDN-Zgjidhja e Cloud Smart për Rrjetet Profesionale
Omada është një platformë e menaxhimit të rrjetit të përcaktuar nga softveri (SDN) dhe integron pajisjet e rrjetit si. Pikat e hyrjes. Çelsat dhe portat për një rrjet të fuqishëm profesional. Me rritjen e efikasitetit. për të mundësuar besueshmëri më të lartë dhe më shumë siguri.

Shqetësimi -falas. i rëndësishëm Menaxhimi i cloud:
100% Menaxhim i centralizuar i cloud për të gjithë rrjetin. Gjithashtu për vende të ndryshme. Gjithçka nga një sipërfaqe e vetme. nga kudo. Në çdo kohë.

WLAN pa probleme Roaming
802.11k/V-roaming automatikisht lëviz pajisjet fundore WLAN shumë më shpejt në pikën e hyrjes me sinjalin më të mirë të qetë. sidomos atëherë. Nëse pajisja fundore WLAN lëviz midis pikave të hyrjes. △ Kjo gjithashtu garanton. që aplikacione të tilla si VoIP dhe konferenca video mund të bëhen vazhdimisht. Drejtimi i bandës
automatikisht cakton pajisje të bandës së dyfishtë në bandën më të shpejtë 5GHz WLAN. Në mënyrë që këto pajisje të përfitojnë nga shpejtësia e tyre maksimale e transmetimit. Sidomos në mjediset me një densitet të lartë të pajisjeve fundore WLAN në rrjetet profesionale. Sidomos me ngarkesë të lartë WLAN. Për të ndarë rrjetin tuaj WLAN. Me portalin e robërve mund të kontrolloni dhe të siguroni qasje të miqve. Atëherë vetëm të ftuarit e vërtetuar kanë mundësinë. Për të përdorur rrjetin tuaj. Regjistrimi SMS dhe Facebook WLAN thjeshtojnë përdorimin e portalit të robërve. Thjeshtoni lidhjen WLAN dhe zgjeroni kompaninë tuaj.Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme