Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini white

59.99 

përfshirë TVSH

Barkodi:
ST134095
Sasia:
0
Origjina:

Koha e arritjes

21 Maj, 2024 – 23 Maj, 2024

Keni pyetje rreth produktit?

Na kontaktoni në e-mail!

Sigurohu me StarSafe

Zgjat garancionin e produktit
Mbyll

Ky produkt për momentin nuk gjendet në stok. Por ju mund ta kërkoni këtë produkt nga ne.

Kërko produktin
Përshkrimi
Specifikat
Vlerësimet

një fshesë me korrent me një dizajn më të hollë se sa një shishe Thermos
me vetëm 0.5 kg më të lehtë se një shishe uji dhe e lehtë për tu veshur

Motor pa furçë
dhe dy hapje ventilimi për pastrim efikas

Falë motorit të fuqishëm pa furça dhe modelit të linjës së drejtë me dy hapje të ventilimit, humbja e energjisë është zvogëluar dhe efikasiteti i pastrimit është përmirësuar. -/Switch -off parandalohet në hundë kur fiket.

Performanca e fortë. Individualisht ose së bashku

Eleminimi efektiv i flokëve të kafshëve – Gjithmonë dhe kudo

Një ndihmës i lëvizshëm dhe praktik në sipërfaqet e punës së pastrimit

hundë shumëfunksionale
Kjo do të pastrojë
në lojën e fëmijës

Pastrimi i plotë
gjithashtu arriti të pastrohet.

Arma juaj e fshehtë për
Pastrimi i automjetit

Për shkak të depozitimit praktik të pluhurit në shtypjen e një butoni
duart tuaja të pastra

Në shtypjen e një butoni: Shtypni butonin dhe hapet ena e pluhurit. Pa ndotje sekondare. që ena e pluhurit
hapet pa dashje

për të disponuar papastërtitë.
Lëvizni butonin rrëshqitës dhe shtypni lehtë mbi të. -Për filtër primar

Filter çeliku për
Filtrimi i grimcave të mëdha

Bërthama e integruar e filtrit
Performanca totale e filtrit> 99.5 %Përshkrimi i produktit është duke u përpunuar, ju lutem klikoni mbi specifikat teknike. Faleminderit për mirëkuptimin!

Brendi

Produktet e ngjajshme