Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Transporti dhe Servisi

Transporti dhe Servisi

Transporti: është një aspekt kyç i operacioneve tona si kompani, duke ofruar shërbime cilësore dhe transport falas në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.
Për shumë vite, ne kemi siguruar transportin e produkteve tona jo vetëm në Republiken e Kosovës, por edhe në Republiken e Shqipërisë dhe Republiken e Maqedonisë së Veriut.

Në këto vende, kemi ndërtuar marrëdhënie të mira me klientët dhe partnerët tanë logjistikë. Duke u përpjekur për t’i plotësuar nevojat e tyre në mënyrë të sigurt dhe efikase.

Këmbëngulja jonë për cilësi dhe shërbim të shkëlqyer ka bërë që klientët tanë të kenë besim të madh tek ne.
Me personel të kualifikuar, jemi të përkushtuar për të siguruar që çdo transport të realizohet me sukses dhe në kohë.

Ne si një kompani që krenohet me cilësinë dhe inovacionin, jemi përkushtuar të sigurojmë që klientët tanë të përfitojnë maksimumin nga produktet dhe sherbimet tona te kujdesit dhe servisimit te produkteve

Jemi të përkushtuar për të ofruar jo vetëm produkte cilësore, por gjithashtu një përvojë të shkëlqyer për klientët tanë pasi ata bëhen pjesë e familjes sonë.

Mbështetje Teknike të Specializuar
:  Ofrojmë një linjë mbështetëse të specializuar për klientët tanë për të adresuar çdo problem ose pyetje teknike që mund të keni.
Ekipi ynë i kualifikuar është në dispozicion për t’ju ndihmuar në cdo kohë, ne si kompani sigurohemi që produktet tuaja të jenë gjithmonë në gjendje optimale.

Sherbimi i servisimit: Servisimi i produktëve për ne është më shumë se thjesht një përgjegjësi ndaj klientëve tanë – është premtimi ynë për të kujdesur për produktet tuaja dhe për të garantuar që ata funksionojnë pa problem.