startech-combos-cover
printers-cover (1)
galactic-builds-red2 (2)
samsung-pajisjet-cover
mausat-cover (1)
377895976
378098
Gaming Monitor
Gaming Laptop
Lego
e mëparshme
tjetër
Shadow

OFERTAT


PRODUKTET E FUNDIT

SALE -21%
149.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

149.99
 • Cikli i punes 15000 faqe
 • Deri ne 21 ppm
 • USB i integruar, i integruar me lidhje Wi-Fi
 • Per cdo pyetje ose kerkese sherbimi lidhur me produktin
 • Cfare ka ne kuti: fishek printimi, kabllo energjie, kabllo USB, softuer dhe dokumentacion,
SALE -15%
219.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

219.99
 • Tre në një. Fotokopje, printer dhe skaner.
 • I përshtatshëm për zyra dhe kancelari. Shpejtësi printimi deri në 20 faqe për minutë.
 • Kapacitet deri në 150 fletë.
 • I përshtatshëm për formate të ndryshme letre.
 • Printim bardh e zi.
 • Lidhja me fishe USB 2.0 dhe fishe LAN.
SALE -24%
129.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

129.99
 • Kosto e ulët funksionimi dhe printer i vogël zyre/shtëpie
 • Shpejtësia e shpejtë e printimit 20 ppm
 • Printoni së pari në më pak se 10 sekonda
 • Kapaciteti 150 fletë letre, kështu që duhet të ngarkoni letrën më rrallë
 • Njësi e veçantë e tonerit dhe e kazanit – gjithçka që duhet të zëvendësoni është ai i konsumueshëm
SALE -7%
399.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

399.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

399.99
 • Intel® Core i5-14600KF
 • 24MB Smart Cache LGA 1700
 • Number of processor cores: 14 64-bit
 • Maximum internal memory supported by processor: 192GB DDR4 SDRAM, DDR5 SDRAM
 • box
SALE -16%
1.589.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.589.99

PC Gaming GALACTIC12 (Blaze) 

 • CPU:Intel Core i7 13700F
 • RAM: 32GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4070 12GB
SALE -20%
1.279.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.279.99

PC Gaming GALACTIC11 (Flare) 

 • CPU: Intel Core i7 12700KF
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4060 Ti 16GB
SALE -20%
1.199.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.199.99

PC Gaming GALACTIC10 (Titan)

 • CPU: Intel Core i9 12900K
 • RAM: 32GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -24%
679.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

679.99

PC Gaming GALACTIC9 (Knight)

 • CPU: Intel Core i5 11400F
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 500GB SSD M.2
 • GPU: RTX 3060 12GB
SALE -15%
1.529.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.529.99

PC Gaming GALACTIC8 (Matrix) 

 • CPU: Intel Core i5 14600KF
 • RAM: 32GB 5200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4070 12GB
SALE -18%
1.269.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.269.99

PC Gaming GALACTIC5 (Apocalypse) 

 • CPU: AMD Ryzen 9 7900
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 500GB SSD M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -21%
989.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

989.99

PC Gaming GALACTIC6 (Armada)

 • CPU:  Intel CORE i5 14600KF
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB M.2 SSD
 • GPU: RTX 4060 8GB 
SALE -19%
849.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

849.99

PC Gaming Commando

 • CPU: Intel Core i5 13400F /
 • RAM: 16GB 5200
 • Memory: 500GB M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -14%
29.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -13%
259.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

259.99

WiFi 6 dual-radio*

8 spatial streams

185 m² (2,000 ft²) coverage

350+ connected devices

Powered using PoE+

GbE uplink

WiFi 6 radio for 5 GHz. WiFi 4 radio for 2.4 GHz.

SALE -11%
579.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

579.99

Lenovo V15 G3 IAP

 • CPU: Intel Core i7-1255U
 • RAM: 8GB DDR4 – 3200Mhz
 • Memory: 512GB SSD NvMe
 • Screen size: 15.6 Inch Full HD
 • GPU: Intel UHD Graphics 620
SALE -18%
779.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

779.99

PC Gaming GALACTIC4

 • CPU: AMD Ryzen 5 5600X
 • RAM: 16GB DDR4
 • Memory: 500GB M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -24%
719.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

719.99

PC Gaming GALACTIC3 

 • CPU: Intel Core i5 12400F
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 500GB SSD
 • GPU: RTX 3060 12GB
SALE -15%
1.399.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.399.99

PC Gaming GALACTIC2 

 • CPU: Intel Core i7 14700K
 • RAM: 16GB 5200 DDR5
 • Memory: 1TB M.2 SSD
 • GPU: RTX 4060 Ti 16GB
SALE -23%
879.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

879.99

PC Gaming GALACTIC1 

 • CPU: Intel Core i9 11900KF
 • RAM: 16GB 3200
 • Memory: 1TB M.2 SSD
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -13%
69.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

69.99

2TB Storage Capacity

3.5″ Form Factor

SATA III 6 Gb/s Interface

64MB Cache

4.17 ms Average Latency

SALE -14%
29.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -7%
64.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

64.99
Screen Size 24 Inches
Display Resolution Maximum 1920 x 1200 pixels
Brand Fujitsu
Aspect Ratio 16:10
Display Type LED
Outlet: Grada A
SALE -20%
79.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

View more

Printing Brother Printer


HOME & SMART

PRINTING