Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Politikat e përdorimit të Cookies

Hyrje

Në StarTech, ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit dhe për të kuptuar si ju dhe vizitorët e tjerë e përdorni faqen tonë. Kjo Politikë e Përdorimit të Cookies shpjegon si dhe pse i përdorim këto teknologji dhe të drejtat që ju keni.

 

Çfarë janë Cookies?

Cookies janë të dhëna të vogla që ruhen në kompjuterin ose pajisjen tuaj mobile kur vizitoni një faqe interneti. Ato mund të përdoren për të mbajtur mend preferencat tuaja, për t’u identifikuar kur ktheheni në faqen tonë, dhe për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit.

 

Si Përdorim Cookies

Ne përdorim cookies për të:

Analizuar trafikun e faqes dhe përmirësuar përmbajtjen dhe funksionalitetin;

Ruajtur preferencat tuaja dhe përmirësuar shpejtësinë dhe sigurinë e faqes;

Për të ndihmuar në marketing dhe në targetimin e reklamave.

 

Llojet e Cookies që Përdorim

Cookies Esenciale: Këto janë të nevojshme për funksionimin e faqes dhe përmisojnë përvojën e përdoruesit.

Cookies Analitike: Na ndihmojnë të kuptojmë si përdoruesit interagojnë me faqen.

Cookies të Funksionalitetit: Përmirësojnë përvojën e përdoruesit.

Cookies të Targetimit: Përdoren për të ofruar përmbajtje të personalizuar dhe reklama.

 

Menaxhimi dhe Fshirja e Cookies

Ju keni mundësi të zgjidhni dhe të menaxhoni preferencat tuaja të cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Megjithatë, ju lutemi vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ndikojë në përvojën tuaj në faqen dhe shërbimet që Ne ofrojmë.

 

Ndryshime në Politikën e Cookies

Ne mund të ndryshojmë këtë politikë nga koha në kohë. Ndryshimet do të bëhen të njohura nëpërmjet faqes sonë të internetit.

 

Kontakti

Për çdo pyetje ose shqetësim lidhur me politikën tonë të cookies, ju lutemi kontaktoni [email protected]