Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

FAQs

Më poshtë gjeni pyetjet më të shpeshta nga klientët tanë rreth Startech24.

 • Si mund të bëj një porosi në faqen tuaj?

  Për të bërë një porosi, zgjidhni produktin që dëshironi, shtoni atë në shportën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar blerjen. Do të ju kërkohet të futni detajet tuaja të kontaktit dhe të pagesës.

 • Cilat metoda pagese pranoni?

  Ne pranojmë një varg të gjerë të metodave të pagesës, përfshirë kartat e kreditit/dëbitit, dhe pagesë nëpërmjet postës pas marrjes së produktit. Të gjitha transaksionet janë të sigurta dhe të mbrojtura.

 • A ofroni dërgesa rajonale apo ndërkombëtare?

  Po, ne ofrojmë dërgesa në shumë vende. Koha e dërgesës dhe tarifat mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes suaj.

 • Sa zgjat dërgesa?

  Koha e dërgesës varet nga vendndodhja juaj dhe lloji i dërgesës që zgjidhni. Zakonisht, për produktet në stok dërgesat brenda vendit zgjasin 1-2 ditë pune, ndërsa ato me porosi e kanë të shënuar kohën e arritjes gjatë blerjes së produktit, ndërsa, dërgesat rajonale zgjasin 2-4 ditë pune dhe dërgesat ndërkombëtare mund të zgjasin deri në 2 javë.

 • A mund të kthej një produkt nëse nuk jam i kënaqur?

  Po, ne ofrojmë një politikë kthimi. Ju mund të ktheni çdo produkt brenda një periudhe të caktuar kohore prej 24 orë nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj. Produkti duhet të jetë në gjendjen origjinale dhe me paketimin e tij.

 • Si mund ta konfirmoj statusin e porosisë sime?

  Pas përfundimit të porosisë, do të merrni konfirmimin e blerjes si dhe numërin e blerjes përmes email-it.

 • Çfarë bëj nëse produkti që kam marrë është i dëmtuar ose i gabuar?

  Në rastin e një produkti të dëmtuar ose të gabuar, ju lutemi na kontaktoni menjëherë. Ne do të organizojmë një kthim dhe do të zëvendësojmë produktin ose do të ofrojmë një rimbursim.

 • A ofroni ndonjë garanci për produktet tuaja?

  Po, shumica e produkteve vijnë me një garanci të prodhuesit. Detajet e garancisë variojnë nga produkti në produkt, prandaj ju lutemi kontrolloni përshkrimin e produktit për më shumë informacion.

 • Si mund të kontaktoj mbështetjen tuaj për klientin?

  Ju mund të na kontaktoni përmes email-it ([email protected]), telefonit (+383 48 631 111), ose chatit të drejtpërdrejtë në faqen tonë të internetit. Oraret e punës dhe numrat e kontaktit janë të listuara në faqen tonë.

 • A ofroni zbritje për blerje në sasi të mëdha?

  Po, ne ofrojmë zbritje për porosi në sasi të mëdha ose për klientët e rregullt. Ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit për më shumë detaje.