Posta falas për porosi mbi 20€ brenda Kosovës

MENU

Rreth nesh

Historiku

Mirë se vini në StarTech, kompania është themeluar në vitin 2010 nga Z.M, një djalosh i ri, me mision dhe vizion të qartë, që me punën dhe përkushtimin e tij e shëndrroi StarTech në një kompani lider në ofrimin e produkteve të teknologjisë.

Startech është një histori suksesi në fushën e teknologjisë, fillimet e saja të shitjes me pakicë sot janë shëndrruar në një biznes që ofron shitje me pakicë dhe shumicë, distribuim, shitje online dhe e-commerce të të gjitha produkteve inovative, gama e ofrimit të produkteve në StarTech përveç që është koherente, e sakt dhe sigurt, garanton edhe çmimin më të mirë në treg.

Produktet e StarTech mund ti gjeni në 3 pika të shitjes në Prishtinë, në rrjetet sociale si dhe në web-faqen e kompanisë.

Misioni

Në gjithë këto vite operim, Ne u rritëm së bashku me qëllimin tonë për të ofruar më të mirën për klientët, zhvilluam politika dhe strategji që ndikuan në kënaqësinë e klientit, jemi të përkushtuar në ofrimin e produktit të nevojshën, ndjekjen e trendeve globale, kërkesës dhe inovacionit, duke u siguruar që produktet tona të arrijnë në kohë, të jenë funksionale, të garantuara dhe me çmim konkurues.

Kujdesi ndaj klientit është elementi i suksesit tonë, Ne jemi të përkushtuar ta trajtojm çdo klient veçmas, çdo kërkesë dhe nevojë me një staf profesional nga mbrapa që trajton dhe i jep zgjidhje çdo problematike. Shitës profesional që trajtojnë kërkesat dhe nevojat tuaja duke ju ndihmuar në përzgjedhjen më të mirë të produktit. Stafi i kujdesit ndaj klientit është i qasshëm në kohë reale duke ju përgjigjur çdo kërkese apo ankese, ata janë aty për të ju instruktuar me hapat e nevojshëm për zgjidhjen më të mirë. Në anën tjetër mbështetja teknike me staf profesional të trajnuar dhe të kualifikuar ju jep drejtim problematikave të përgjithshme deri tek ato më komplekse në kohë rekord.

Vizioni

StarTech ka vetem një drejtim, të ofrojë produktet e fjalës së fundit, të ndjekë trendet dhe inovacionet, të garantojë kënaqësinë e klientit me çmim preferencail.

Pjesë e këtij rrugëtimi është padyshim klientela! Jeni Ju ata që na motivoni.

Trendet globale të tregëtimit po ndryshojnë dhe Ne do ti përshtasim ato në vendin tonë, por jo vetëm. Synimi i StarTech është të zgjerojë fillimisht shitjet në rajon dhe më gjërë, të ofrojë edhe produkte tjera përveç teknologjisë, të zhvillojë dyqanin online dhe të ju mundësojë klientelës zgjedhje të ndryshme në blerje si adresa e vetme e sigurt!

Ju faleminderit që zgjedhni StarTech!